Xonia, detalii despre despărțirea de iubitul ei: „Nu distanța a fost de vină”

Xonia a oferit detalii despre despărțirea de iubitul ei, Michael, și a explicat în ce relații au rămas acum.

Xonia, detalii despre despărțirea de iubitul ei: „Nu distanța a fost de vină”

Xonia și iubitul ei au decis să pună capăt poveștii lor de dragoste.Artistași Michael au format un cuplu timp de doi ani, iar fanii îi vedeau împreună mult timp, mai ales că vedeta s-a mutat în Statele Unite, la iubitul ei. Cântăreața a oferit câteva detalii despre separarea dintre ei și ce anume a dus la decizia de a se despărți.

Xonia, despre despărțirea de iubitul ei

Se pare că despărțirea dintre Xonia și Michael a avut loc înainte ca aceasta să plece în Republica Dominicană, laSurvivor.După ce ultimii doi ani i-a petrecut în America, la partenerul ei, aceasta s-a întors acasă fără a oferi prea multe explicații referitoare la relația lor. Cu toate acestea, cântăreața a declarat că nu distanța dintre ei a fost de vină, având în vedere că ea călătorea mult între SUA și România.

Când apăruseră deja zvonuri despre o posibilă logodnă, vestea despărțirii i-a luat pe toți prin surprindere. Xonia a rupt tăcerea și a declarat că între cei doi nu mai exista acea chimie pe care și-o dorește și nici nu ar avea de gând să ofere mai multe informații despre relația lor.

„Pur și simplu nu am mai fost pe aceeași lungime de undă! La mine, primul lucru într-o relație trebuie să existe acea chimie. Ne-am despărțit înainte Survivor. Nu distanța a fost de vină. Mie nu-mi place să-mi spăl rufele în public, așa că motivul adevărat la despărțirii nu o să-l spun niciodată”, a declarat Xonia, pentru Click!

Cu toate că nu mai formează un cuplu, Xonia și Michael au rămas în relații bune. Ba mai mult, omul de afaceri urmează să vină în România, pentru a petrece concediul în țara natală a artistei. Cu această ocazie,cântăreațaa spus că îi va oferi un tur al orașului și vor avea planuri împreună.

„Nu știi niciodată ce va fi! Noi acum suntem doar buni pieteni! O să-l plimb pe aici prin România, să îi arăt locurile. Vedem ce se mai întâmplă.”, a spus Xonia.

Peste ce nu poate trece vedeta într-o relație

Întrebată ce nu ar putea ierta niciodată unui bărbat, Xonia a spus că nu va accepta niciodată abuzul, fie de natură fizică sau emoțională. Artista a recunoscut că ar putea trece peste o infidelitate.

„Ce nu i-aș putea niciodată ierta unui bărbat? Ar fi în priumul rând abuzul, fizic sau emoțional, de orice fel! Aș putea să trec peste infidelitate, numai dacă nu aș afla că mă înșală! Dacă afli ce rost mai are să mai stai în relația aia!”, a adăugat Xonia.

Citește și:
Fiica lui Teo Trandafir a împlinit 18 ani! Ce urare emoționantă a primit Maia de la mama sa: „18 ani de fericire'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people