Lidia Buble, imagini de colecție din copilărie! Cum arăta artista în primii ani de viață

Lidia Buble a postat pe rețelele de socializare imagini din copilărie, alături de surorile ei. Vedeta s-a amuzat de ipostazele în care au fost surprinse și a împărtășit cu fanii amintirile prețioase.

Lidia Buble, imagini de colecție din copilărie! Cum arăta artista în primii ani de viață

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, care păstrează constant legătura cu fanii de pe rețelele de socializare. Vedeta este cunoscută pentru atitudinea prietenoasă, dar și pentru sinceritatea în fața internauților.

Lidia Buble, în primii ani de viață

Cântăreața are o relație extrem de apropiată cu familia ei. Ba mai mult, Lidia Buble și sora ei, Estera, au demonstrat în Asia Express că formează o echipă pe cinste, motiv pentru care au trecut împreună peste cele mai grele provocări.

Cum amintirile sunt cele mai de preț, Lidia Buble a repostat câteva imagini pe pagina sa de Instagram, în primii ei ani de viață. Vedeta apare alături de sora ei, Dana, într-o ipostază cum rar ne este dat să vedem. Lidia este ținută în brațe de sora ei, iar reacția vedetei la vederea imaginilor a fost cât se poate de emoționantă.

„Baby Lidi”, a scris Lidia Buble pe Instagram.

De asemenea, într-o altă fotografie, Lidia Buble apare alături de surorile ei, Lorena și Estera. Zâmbetul de pe fețele micuțelor este de neprețuit, semn că se înțeleg de minune încă din copilărie.

„Eu mereu lângă flori”, s-a amuzat artista pe Instagram.

Lidia Buble și surorile ei petrec împreună cât de mult timp posibil. Cu toate că distanța le pune piedici uneori, revederile sunt mereu cele mai frumoase. După participarea la Asia Express, artista și sora ei, Estera, au fost surprinse tot mai mult împreună. Cele două s-au răsfățat la saloane de înfrumusețare, au mers împreună la sala de fitness sau au ieșit în oraș. Desigur, toate momentele prețioase au fost împărtășite și cu fanii de pe rețelele de socializare..

Citește și:
Alina Pușcaș, așa cum nu ai mai văzut-o până acum. Pictorialul care i-a surprins pe fani

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people