Lidia Buble, emoționată de gestul nepotului ei: „Nu mai pot de iubire”

Lidia Buble a împărtășit cu fanii de pe Instagram un moment special cu nepotul ei, Isac. Fiul Esterei și-a surprins mătușa cu un gest adorabil.

Lidia Buble, emoționată de gestul nepotului ei: "Nu mai pot de iubire"

Lidia Buble se bucură zilnic de prezența familiei. Fie că este vorba despre o întâlnire cu surorile ei, fie o conversație telefonică sau video, artista nu ratează un moment în care să se simtă mai aproape de cei dragi. Relația dintre cântăreață și sora ei, Estera, este una cât se poate de strânsă, iar fanii au putut vedea acest lucru și la „Asia Express”, acolo unde au format una dintre cele mai competitive echipe.

Lidia Buble a fost surprinsă de nepotul ei cu un gest adorabil

Atunci când vine vorba despre nepoții ei, Lidia Buble nu-și mai încape de fericire de fiecare dată când îi vede. Fanii de pe rețelele de socializare îl cunosc deja pe Isac, fiul Esterei, pe care artista îl îndrăgește extrem de mult. Cum distanța dintre ei nu le permite tot timpul să se strângă în brațe, aceștia își arată afecțiunea prin tot felul de mijloace.

Astfel, Lidia Buble a fost surprinsă de unul dintre cele mai frumoase gesturi din partea nepotului ei, Isac. Fiul Esterei Buble i-a dăruit mătușii sale un trandafir, în timp ce vorbeau prin video call. Emoționată până peste cap, cântăreața a surprins momentul adorabil și l-a împărtășit cu fanii de pe Instagram.

„Nu mai pot de iubire. Baby Isac mi-a trimis un trandafir și un pupic, o îmbrățișare. (…)”, a împărtășit Lidia Buble cu fanii din mediul online.

sursă foto: Instagram

Alături de trandafirul virtual, Isac i-a făcut și o declarație artistei, spunându-i că este cea mai bună mătușă din lume. Ulterior, Lidia Buble i-a transmis un pupic virutal. Imaginea cu cei doi i-a bucurat enorm pe internauți, care adoră momentele de familie împărtășite de cântăreață.

Relația dintre Lidia Buble și familia ei este cu totul specială, iar timpul petrecut împreună este de neprețuit. Ba mai mult, experiențele lor i-au unit și mai mult. Artista și sora ei, Estera, au format una dintre cele mai puternice echipe din ultimul sezon „Asia Express.” Cele două au demonstrat că pot face față cu succes chiar și celor mai grele provocări. Cu toate că nu au câștigat competiția, au rămas cu amintiri de neuitat și o legătura mai strânsă între ele.

Citește și:
Imaginea cu care Andreea Bănică a surprins pe toată lumea: „Nu îmi pasă de prejudecăți!'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people