Cuza de la Noaptea Târziu, anunț surprinzător legat de Lidia Buble

Cuza de la Noaptea Târziu a luat pe toată lumea prin surprindere cu mărturisirea pe care a făcut-o despre Lidia Buble.

Cuza de la Noaptea Târziu, anunț surprinzător legat de Lidia Buble

Cuza de la Noaptea Târziu a reușit să ia prin surprindere pe toată lumea cu un anunț pe care l-a făcut în direct, la radio, și care are legătură cu Lidia Buble. Mărturisirea făcută de prezentator a fost sub formă de glumă, însă tot a stârnit speculații cu privire la relația dintre el și artistă.

În cadrul unei emisiuni la Radio ZU, pe care o prezintă alături de Răzvan Popescu, Cuza, membru în formația Noaptea Târziu, a fost provocat să aleagă, sub forma unei glume, dintre Lidia Buble, sora ei, Estera Buble, și Elwira Petre. În ceea ce o privește pe soția lui Mihai Petre, prezentatorul de la Radio ZU nu s-a pronunțat, motivul fiind unul evident, și anume faptul că aceasta este căsătorită cu Mihai Petre.  

„Nu mai, măi, mă însor cu Buble, cu Lidia, o pup pe sora ei și Elwira e căsătorită, are copii, adică nici nu poți să faci glume”, a spus Cuza de la Noaptea Târziu.

Întreg momentul a fost publicat și pe rețelele de socializare, iar reacția Lidiei Buble nu a întârziat să apară. 

În urmă cu câteva luni, Cuza de la Noaptea Târziu și Lidia Buble au fost subiectul unor zvonuri potrivit cărora cei doi ar forma un cuplu. Atunci, fostul concurent de la Asia Express a acordat un interviu pentru playtech.ro în care a spus adevărul despre relația dintre el și cântăreață, negând existența unei relații amoroase.

„Totul a fost o glumă, preluată aiurea, nici vorbă de așa ceva, să fim un potențial cuplu. Nici nu mă interesează, nici nu mă afectează. Toată gluma a plecat de la faptul că suntem buni amici.”

În ultima vreme, Lidia Buble a fost discretă în ceea ce privește viața ei personală. Cântăreața a preferat, în schimb, să împărtășească cu fanii mai multe detalii ce țin de proiectele din cariera ei muzicală.

La jumătatea lunii decembrie, Lidia Buble confirma într-o emisiune televizată faptul că s-a despărțit de Harlys Becerra, iar motivul care a dus la separare fiind distanța mare – actorul cubanez neavând posibilitatea să călătorească pe cât de des și-ar fi dorit să își întâlnească iubita.

Artista a menținut, totuși, discreția, declarând că nu vrea să spună cine a inițiat despărțirea și că, într-o astfel de separare, ambele părți au vina lor.

„În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop, niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a declarat Lidia Buble.

Citește și:
Ce surpriză i-a pregătit Oana Moșneagu lui Vlad Gherman de ziua lui: 'Am înlemnit'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people