Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit după mai bine de 4 ani de relație

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit după mai bine de 4 ani de relație, au anunțat surse apropiate celor doi.

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit după mai bine de 4 ani de relație

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone au pus capăt relației lor, dezvăluie sursele publicației PEOPLE. Câștigătorul premiului Oscar, în vârstă de 47 de ani, și actrița, în vârstă de 25 de ani, și-au făcut debutul în calitate de cuplu când au stat împreună în primul rând la Premiile Oscar în februarie 2020. Cu toate acestea, zvonurile legate de relația lor au apărut încă din ianuarie 2018.

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit

Potrivit publicației Page Six, surse apropiate cuplului au confirmat despărțirea lor. Cu toate acestea, motivul separării celor doi, după mai bine de 4 ani de relație, nu a fost dezvăluit. De asemenea, reprezentanții lui DiCaprio și ai lui Morrone au refuzat să comenteze zvonurile.

„DiCaprio a participat la evenimente și a plecat în vacanțe fără Morrone, de la Care Gala Unicef și până la Saint Tropez. A petrecut mai mult timp cu toți prietenii lui, cum ar fi Tobey McGuire și Jamie Foxx”, dezvăluie o sursă în exclusivitate pentru Us Magazine.

În iulie 2019, o sursă a declarat pentru PEOPLE că DiCaprio și Morrone păreau „destul de serioși” unul cu celălalt. „Cu siguranță nu este o relație întâmplătoare. Camila petrece mult timp la el acasă. Ea este cunoscută de mult timp ca fiind iubita lui Leo. Iar el a prezentat-o cu mult timp în urmă părinților săi.”

Apoi, în iunie 2020, o sursă a declarat că Leonardo DiCaprio „adoră să fie cu” Morrone, deoarece au „petrecut 24 de ore din 24, 7 zile din 7” unul cu celălalt în timpul pandemiei. „Sunt foarte apropiați”, a adăugat sursa la acea vreme.

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone au fost fotografiați petrecând împreună weekendul de 4 iulie, la începutul acestei veri, pe o plajă din Malibu. În august, Morrone a fost văzută în St. Tropez împreună cu mama ei. DiCaprio, între timp, a fost văzut la cină cu prietenii în Los Angeles, chiar săptămâna trecută.

Citește și:
Jacquemus și Marco Maestri au avut cea mai stylish nuntă în weekend, în sudul Franței

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people