Laura Cosoi, emoționată de gestul fiicei sale, Rita: „Am inima plină”

Laura Cosoi a fost complet emoționată de gestul făcut de fiica sa, Rita, când a văzut bebelușul pentru prima dată, la ecografie.

Laura Cosoi, emoționată de gestul fiicei sale, Rita: „Am inima plină”

Laura Cosoi așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va strânge bebelușul în brațe. Actrița mai are puțin și va naște cea de-a treia fetiță, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Ba mai mult, Rita și Vera nu-și mai încap de fericire și abia așteaptă să își cunoască sora.Laura Cosoia povestit un episod emoționant din cabinetul medicului, din timpul unui control de rutină.

Laura Cosoi, uimită de gestul făcut de fiica sa, Rita, pentru bebeluș

În aproximativ o lună, familia Laurei Cosoi și a luiCosmin Curticăpeanse va mări cu încă un membru, iar fiica cea mare a actriței și-a luat deja rolul în serios. Rita este nerăbdătoare să își cunoască sora, simțindu-se și mai responsabilă acum. Aceasta este alături demamaei la orice pas, iar ultima vizită la medic a fost una mult mai emoționantă decât ar fi crezut.

Gestul făcut de Rita a emoționat-o enorm pe Laura Cosoi, iar momentul a fost împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare. Fiica cea mare a actriței i-a auzit micuței bătăile inimii la aparat și a putut să o vadă pe monitor. Când a văzut-o că se mișcă în burtica mamei, fetița i-a oferit un pupic.

„Rita a cunoscut-o azi pe surioara mică din burtică. A văzut cum se mișcă, sughite, cască și înghite. M-a cucerit definitiv când i-a dat un pupic în timp ce urmărea cu ochii curioși ecranul ca să-i vadă reacția! Am inima plină”, a scris Laura Cosoi, după ecografie.

Cum au reacționat fetițele Laurei Cosoi când au aflat că vor mai avea o surioară

Când a aflat că este însărcinată pentru a treia oară, Laura Cosoi și soțul ei au fost în culmea fericirii. Cu toate acestea, cele mai încântate au fost fiicele lor. Actrița a descris într-un interviu pentru revista VIVA! momentul când au împărtășit vestea cu Rita și Vera, iar reacția lor a fost adorabilă.

„Le-am spus: „Rita, Vera, vrem să vă dăm o veste… O să mai aveți o surioară, iar bucuria Ritei… nu pot să-ți explic. A fost așa, absolut o încununare a… „Mamiii! O să avem o surioară! Vera o să ai și tu o surioară!, asta a fost remarca, cum că se pare că Vera e surioara ei, și acum cea mică e surioara Verei, practic. Vera evident că s-a bucurat, dar nu înțelege. E normal să nu înțeleagă mare lucru, pentru că e încă mică, însă sunt foarte implicate amândouă. Rita e cea care e foarte, foarte conectată la cea mică din burtă. Nu există zi în care să nu vorbească despre ea, să nu o pupe, deci nu există moment în care să nu o includă în poveștile noastre. Înainte de culcare, când suntem toți patru spre cinci în pat, spunem rugăciunea și Rita zice: „Uite, mami, acum e toată familia aici, adică și cea mică.”

Citește și:
Alexandra Ungureanu vorbește deschis despre dorința de a deveni mamă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people