De ce Laura Cosoi își dorește să nască natural cel de-al treilea copil: „Așa sunt făcută”

Laura Cosoi a dezvăluit că își dorește să nască natural cel de-al treilea copil și este nerăbdătoare să își țină în brațe bebelușul.

De ce Laura Cosoi își dorește să nască natural cel de-al treilea copil: „Așa sunt făcută”

Laura Cosoi este însărcinată cu al treilea copil, iar în aproximativ o lună își va cunoaște fetița. Vedeta este în culmea fericirii și este nerăbdătoare să își țină în brațe copilul. Pregătirile deja au început pentru marele moment, iar actrița a dezvăluit detalii despre naștere. Într-un interviu recent, Laura a menționat că simte că poate să nască și de această dată tot natural, însă ia în calcul toate posibilitățile.

Laura Cosoi vrea să nască natural cel de-al treilea copil

Soția lui Cosmin Curticăpean a declarat pentru Viva! că este convinsă că nașterea naturală nu este ușoară, însă se simte pregătită pentru acest pas. Laura Cosoi a precizat că așa a fost făcută și speră ca și de această dată să treacă prin niște momente de poveste, fiind nerăbdătoare să își țină copilul în brațe.

„Îți dai seama că nu… Bine, nu mă aștept să nasc altfel, însă sunt deschisă spre orice variantă există, important este să fie în siguranță nașterea, și nu o alegere. Adică am ales să nasc natural, pentru că așa am simțit că pot și au fost cele două nașteri absolut superbe, deși, da, într-adevăr, la a doua naștere travaliul a fost mai lung, aproape 24 de ore, însă ambele experiențe au fost cele mai frumoase din viața mea, motiv pentru care mi-aș dori foarte mult să ajung să nasc a treia oară tot natural și să poată să se întâmple asta.”, a spus Laura.

Experiențele anterioare trăite de vedetă au fost fascinante, iar actrița își dorește să retrăiască acele momente și de această dată. Laura Cosoi speră ca cea de-a treia naștere să fie una de neuitat, chiar dacă știe că va fi grea și dureroasă. Potrivit declarațiilor sale, corpul ei este conceput pentru asta și se roagă la o naștere frumoasă.

„Mi se pare că pot și că așa suntem făcute, așa sunt făcută să nasc și, dacă mă ajută Dumnezeu și de data asta, și sper să fie cu mine, să se întâmple și să fie frumos. O să fie greu, absolut, că așa sunt nașterile, există și dureri și așa mai departe, însă sper să fie totul ca de poveste, cum au fost și celelalte două, adică de neuitat”, a declarat Laura Cosoi într-un interviu pentru VIVA!.

Fiicele vedetei, nerăbădtoare să își cunoască sora

Actrița a povestit despre momentul când le-a spus celor două fiice ale sale că vor mai avea o surioară. Cele mici au fost foarte încântate, însă Rita, fiica cea mare, a înțeles mai bine ce se întâmplă și este nerăbdătoare să cunoască bebelușul.

„Vera evident că s-a bucurat, dar nu înțelege. E normal să nu înțeleagă mare lucru, pentru că e încă mică, însă sunt foarte implicate amândouă. Rita e cea care e foarte, foarte conectată la cea mică din burtă. Nu există zi în care să nu vorbească despre ea, să nu o pupe, deci nu există moment în care să nu o includă în poveștile noastre. Înainte de culcare, când suntem toți patru spre cinci în pat, spunem rugăciunea și Rita zice: ‘Uite, mami, acum e toată familia aici (râde), adică și cea mică'”, a povestit vedeta.

Citește și:
Cum arăta Cristina Ich în urmă cu 11 ani. Imagini de colecție dezvăluite chiar de vedetă

Foto: Instagram

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people