Laura Cosoi, însărcinată în șapte luni, a pozat nud într-un pictorial superb

Laura Cosoi a pozat nud, însărcinată în luna a laptea, iar imaginea de excepție a atras mii de aprecieri din partea fanilor.

Laura Cosoi, însărcinată în șapte luni, a pozat nud într-un pictorial superb

Laura Cosoi este în culmea fericirii. Vedeta așteaptă cu nerăbdare să devină mamă pentru a treia oară și numără zilele până când își va ține în brațe bebelușul. Însărcinată în șapte luni, blondina se simte cât se poate de bine, iar dovadă stau imaginile de pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi, într-o imagine artistică nud

Frumoasa actriță a uimit cu ultima fotografie de excepție, pozând într-un pictorial nud și lăsând la vedere burtica de gravidă. Acoperită doar de un voal diafan, Laura Cosoi își arată cu mândrie rotunjimile sarcinii. Aceasta ține în mână o floare, mai exact o cală, iar în dreptul fotografiei a scris starea sa de spirit: „Înfloresc”.

Laura Cosoi își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei și postează pe blog gândurile sale. Într-o postare recentă, vedeta a mărturisit că este foarte recunoscătoare pentru tot ce i se întâmplă, dar mai ales pentru familia pe care o are. Cu două fetițe acasă și una pe drum, frumoasa mămică este cu adevărat împlinită.

„10 ani de relație și 7 de căsătorie, două fetițe acasă și una pe drum…Toate lucrurile astea sunt pentru noi un miracol și un vis împlinit. Suntem foarte recunoscători că la 40 de ani eu și Cosmin la aproape 46, așteptăm ca la vară să vină în familia noastră cel de-al treilea copil. De la început ne-am dorit o familie mare, cu copii mulți, și lucrul ăsta se întâmplă deja. Rita și Vera sunt foarte fericite că vor avea o surioară, pe care și noi așteptăm cu mult entuziasm să o cunoaștem”, povestește Laura Cosoi.

Vedeta vrea să nască natural

Pe tot parcursul sarcinii, vedeta a fost foarte activă și nu a uitat de activitățile ei obișnuite. Ba mai mult, Laura Cosoi și-a început anul într-o vacanță în Thailanda, alături de familia ei. Apoi, actrița și-a reluat turneul național cu piesa de teatru „Barza domnului ministru”, în regia lui Lucian Iancu. În curând, vedeta va împlini 40 de săptămâni de sarcină și se va pregăti să o aducă pe lume pe cea de-a treia fiică.

Actrița a declarat că și-ar dori să nască și de această dată tot natural, însă va vedeam cum merg lucrurile atunci.

„Cele 40 de săptămâni se împlinesc fix în aceeași zi când s-au împlinit și la sarcina cu Rita, în iunie. Dar, bineînțeles, nașterea naturală nu o poți controla. Rita a venit pe lume bine și sănătoasă la termen. Să vedem cum va fi de dată asta. Evident că aș vrea să nasc tot natural și preferabil nu pe 11 iunie, de ziua Ritei! Asta nu știu cum o s-o fac. O să-ncerc să ‘mă abțin'”, a mai povestit Laura.

Citește și:
Beyoncé, apariție neașteptată alături de fiica sa, Blue Ivy, la Premiile Oscar 2022

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people