Laura Cosoi face dezvăluiri inedite despre începutul relației cu soțul ei

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează unul dintre cele mai stabile și mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton.

Laura Cosoi face dezvăluiri inedite despre începutul relației cu soțul ei

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, trăiesc de aproape 10 ani o poveste de dragoste. S-au cunoscut în anul 2003, iar în 2012 și-au început relația. În 2015 s-au căsătorit și au împreună două fete, Rita și Vera. Anul acesta vor deveni părinți pentru a treia oară, actrița fiind însărcinată tot cu o fetiță. 

Laura Cosoi a făcut dezvăluri pentru unica.ro despre începutul relației cu soțul ei. Actrița a mărturisit că la vremea respectivă, când presa nu știa cine este partenerul ei, se deghiza în diferite personaje, astfel încât nimeni să nu își dea seama de identitatea lui. 

„La începutul relației noastre, când presa nu știa și stătea pe la ușa mea încercând să afle care este bărbatul misterios, el, ca să intre în casă, găsea tot felul de tertipuri. Se deghiza în tot felul de personaje. Omul care livra pizza, spre exemplu, căra cutiile acelea și aducea flori și prăjituri. Altă dată, căra alte cutii, cu tot felul de chestii, ca să nu atragă atenția. Mi se părea absolut savuros cum trecea pe la nasul paparazzilor și ei nu-și puteau imagina că el ar fi.”

De asemenea, Laura Cosoi e de părere că este important ca ea și partenerul său să împărtășească aceleași percepții când vine vorba de creșterea copiilor. 

„Mi se pare foarte important, ca lecție pentru copiii noștri în primul rând, să ne vadă ca și cuplu, nu doar ca mamă și tată. Mi se pare foarte important să ne vadă uniți și, în general, să avem cam aceleași percepții în raport cu creșterea lor și cu lucrurile pe care le facem împreună”, a povestit Laura Cosoi pentru unica.ro. 

Laura Cosoi a anunțat de Crăciun că ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, vor deveni părinți pentru a treia oară. Actrița în vârstă de 40 de ani le-a împărtășit fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare vestea că va deveni din nou mamă. Anunțul ei a fost însoțit de un mesaj special și de o serie de imagini de familie, cu soțul ei și cele două fetițe ale lor, Rita și Vera. Vedeta a dezvăluit atunci și sexul bebelușului. 

„Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! În acest moment brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera. Ce dar minunat este viața, câtă bogăție pot aduce copiii, ce sentiment înălțător de recunoștință ne încearcă ori de câte ori le privim, cât de mare și de bun este Dumnezeu cu noi…! Mi-am dorit să împărtășesc această bucurie cu voi azi, pentru că sunteți parte din viața mea și mi-ați fost alături de fiecare dată în toate momentele importante. Și pentru asta vă mulțumesc!”, a fost mesajul transmis de Laura Cosoi pe Instagram.

Citește și:
Cum au trecut Amalia Năstase și soțul ei peste problemele de cuplu: 'Ne redescoperim'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people