Cum au trecut Amalia Năstase și soțul ei peste problemele de cuplu: ”Ne redescoperim”

Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu au dezvăluit care este secretul căsniciei lor și cum reușesc să treacă peste problemele din cuplu. Cei doi se iubesc nebunește, iar comunicarea eficientă le rezolvă majoritatea conflictelor.

Cum au trecut Amalia Năstase și soțul ei peste problemele de cuplu: ”Ne redescoperim”

Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2016 și au împreună un băiețel. Cu toate că se iubesc nebunește, vedeta a mărturisit că au trecut și prin momente dificile. Amalia Năstase a dezvăluit cum au reușit să treacă peste problemele din cuplu și cine face, de cele mai multe ori, primul pas.

Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu, despre cheia unei relații fericite

Cei doi îndrăgostiți au vorbit în cadrul unui interviu pentru  paginadepsihologie.ro, unde au oferit mai multe detalii legate de căsnicia lor. Amalia Năstase a mărturisit că este cât se poate de răsfățată de soțul ei, care îi face toate poftele. Ba mai mult, bruneta a recunoscut că nu sunt egali în relația lor.

„La noi este o relație unde Răzvan face mai multe lucruri pentru Amalia decât face Amalia pentru Răzvan. Doar iubirea e la fel, în rest, Răzvan aduce apa Amaliei când îi e lene să se ducă la bucătărie, Răzvan merge la cumpărături, Răzvan face cel mai bun grătar, cele mai bune cocktailuri etc. Nu suntem deloc egali în sarcinile casei, pentru că așa arată un bărbat că iubește o femeie, o răsfață la maxim.”, a spus Amalia Năstase.

Cum trec cei doi peste problemele în cuplu

Răzvan Vasilescu a dezvăluit și cheia unei relații fericite. Soțul vedetei a spus că vorbesc foarte mult și comunică despre orice, indiferent de ora târzie din zi. Acesta a adus cuvinte de laudă la adresa partenerei sale și a declarat că face pentru el tot ceea ce el nu reușește.

„Discuțiile târzii de la sfârșitul zilei în care vorbim despre noi, ne amintim momente și ne redescoperim continuu. E momentul în care punem tot ce e în jur pe pauză și ne întoarcem la „noi”. Ce face Amalia pentru mine? Tot ce nu pot face eu pentru mine!”, a spus Răzvan Vasilescu.

Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu au trecut împreună prin obstacolele vieții. De la pierderea oamenilor dragi, la compromisuri de dragul copiilor. De asemenea, cei doi au înfruntat împreună și eșecurile pe plan profesional. Cu toate acestea, bruneta a mărturisit că aceste lucruri nu i-au despărțit, ci au devenit mai puternici.

În cazul nostru, au fost multe, așa cum spune și Amalia; de la eșecuri în business până la cele mai grele momente în care am pierdut oameni dragi. Dar pentru că au fost multe, de aceea suntem și așa puternici împreună”, a aprobat Răzvan Vasilescu.

Citește și:
Cum a surprins-o Ben Affleck pe Jennifer Lopez de Valentines Day

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people