Declarația surprinzătoare făcută acum de Smiley despre fosta lui iubită, Laura Cosoi

Smiley a surprins pe toată lumea cu declarația neașteptată pe care a făcut-o despre fosta lui parteneră, Laura Cosoi.

Declarația surprinzătoare făcută acum de Smiley despre fosta lui iubită, Laura Cosoi

Smiley a vorbit despre Laura Cosoi în emisiunea „SuperStar România” de pe PRO TV, în care artistul este jurat alături de Marius Moga, Raluka și Carla’s Dreams.

Declarația surprinzătoare făcută de către Smiley despre fosta lui parteneră a venit în contextul în care în cadrul show-ului a urcat pe scenă o concurentă care semăna cu Laura Cosoi. Atât Smiley, cât și Raluka și Carla’s Dreams au remarcat asemănarea dintre cele două și au început să discute în direct despre acest lucru. „Da, semăna un pic cu Laura, dar nu atât de tare. Cu Laura Cosoi”, a susținut Smiley. „Mi se părea că are direct fața Laurei când era ea mai mică”, a adăugat Raluka.

În discuția celor doi a intervenit și Carla’s Dreams. „Eu o știu pe Laura Cosoi. Adică știu cine e. Îmi pare foarte exemplară Laura Cosoi.”

Însă Smiley a luat prin surprindere pe toată lumea cu mărturisirea pe care a făcut-o acum despre Laura Cosoi. „E o femeie mișto. Recunosc, am gusturi bune la femei. Sunt eu dobitoc pe alocuri, dar asta e…”, a spus Smiley în emisiunea „SuperStar România.” Ar fi culmea să nu îți placă ce-i frumos”, a completat Raluka.

Smiley și Laura Cosoi au format unul dintre cele mai celebre și apreciate cupluri din showbiz-ul din România. Cei doi s-au cunoscut în 2007, în cadrul serialului „Cu un pas înainte”, difuzat de PRO TV, acolo unde erau și colegi.

Smiley și Laura Cosoi s-au despărțit în 2012, după o relație de mai bine de cinci ani, menționând la vremea respectivă că separarea este de comun acord și că pentru amândoi este cea mai bună variantă. Cei doi au păstrat discreția cu privire la motivele care au dus la despărțire.

În prezent, artistul trăiește de aproape cinci ani o poveste de dragoste alături de Gina Pistol. În luna martie a anului 2021, au devenit părinți pentru prima dată, având o fetiță pe nume Josephine.

În ceea ce o privește pe Laura Cosoi, ea este într-o relație cu Cosmin Curticăpean. Cei doi s-au cunoscut în 2003, iar în 2012 și-au început relația. În 2015 s-au căsătorit, iar cei doi au împreună două fetițe: Rita și Vera.

Citește și:
De ce Cleopatra Stratan nu și-a schimbat numele de familie după căsătoria cu Edward Sanda

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people