Laura Cosoi mai vrea un copil? Ce a declarat aceasta

Laura Cosoi mai vrea un copil - actrița, care are deja două fiice, a făcut declarații în acest sens în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Laura Cosoi mai vrea un copil? Ce a declarat aceasta

Laura Cosoi mai vrea un copil. Vedeta a declarat că și-a dorit dintotdeauna să aibă o familie mare. Iar acum, după ce a dat naștere celor două fiice ale sale, Cosoi a declarat că își dorește și un băiețel. Actrița a făcut declarații despre o viitoare sarcină în emisiunea lui Cătălin Măruță de la ProTV.

Însă, chiar dacă Laura Cosoi mai vrea un copil, aceasta a spus că va aștepta până în momentul în care fiica ei cea mică, Vera, va merge la creșă. Totuși, aceasta a declarat că soacra ei este cea care o încurajează să nu mai aștepte atât de mult până să facă încă un copil, ba chiar s-a oferit să ajute și o sfătuiește să plece în vacanță alături de partenerul său, Cosmin Curticăpean.

„Soacra mea este o femeie minunată. Îmi spune mereu: hai, mergeti în vacanță, hai, faceți-l pe al treilea copil. Nu sunt gravidă, nu încă. Îmi spune tot timpul ca sunt frumoasă. Cosmin, soțul meu, are grijă de Vera noaptea, o înțarcă noaptea. Mă ajută foarte mult”, a declarat Laura Cosoi.

Laura Cosoi s-a căsătorit cu Cosmin Curticăpean în 2015, și formează unul dintre cuplurile cele mai solide din spațiul public din România. Acum, pe lângă faptul că Laura Cosoi mai vrea un copil, lucru despre care a și vorbit, aceasta a povestit și despre începuturile relației sale cu soțul său.

„Înainte, când eram doar prieteni, nu prezenta datele astea. Ne știm din 2003, iar relaţia noastră a început în 2012, însă de câte ori ne vedeam înainte de a fi împreună, mi se părea un Don Juan și ne povesteam toate lucrurile. Dar niciodată nu a făcut vreo mişcare greşită, care să mă facă să cred că are alte intenţii. Era prudent şi asta mi-a plăcut. Păstra distanţa necesară şi nu întrecea limita, lucru care îmi dădea mie un confort”, a mai spus Laura Cosoi.

Citește și:
Ce mesaj emoționant i-a transmis Loredana Groza fiicei sale, Elena, cu ocazia zilei de naștere

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people