Laura Cosoi, despre problemele cu care se confruntă, însărcinată fiind pentru a treia oară: „Au fost momente destul de delicate…”

Laura Cosoi a anunțat chiar de Crăciun că ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, vor deveni părinți pentru a treia oară.

Laura Cosoi, despre problemele cu care se confruntă, însărcinată fiind pentru a treia oară: "Au fost momente destul de delicate..."

Laura Cosoi a anunțat chiar de Crăciun că ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, vor deveni părinți pentru a treia oară. Actrița le-a împărtășit fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare vestea că va deveni din nou mamă. Anunțul ei a fost însoțit de un mesaj special și de o serie de imagini de familie, cu soțul ei și cele două fetițe ale lor, Rita și Vera. Vedeta a dezvăluit atunci că va avea tot o fetiță. 

Într-un interviu acordat recent, Laura Cosoi a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat de când a aflat că este însărcinată pentru a treia oară, dezvăluind că de această dată s-a simțit diferit față de atunci când era gravidă cu celelalte două fetițe.

Însărcinată acum în șase luni, Laura Cosoi a vorbit despre faptul că în primul trimestru de sarcină a avut momente în care s-a simțit rău, lucru care nu s-a întâmplat în precedentele două sarcini.

„Dacă primele două sarcini au fost cumva asemănătoare, de data asta a fost diferit, în sensul că în primul trimestru mi-a fost mai rău. Nu am stat la pat, am putut să-mi văd de treabă, dar a trebuit să suport o stare de greaţă continuă. Culmea, asta nu se întâmpla de dimineaţă, ci de pe la 12 până seara, când mă culcam. Iar dacă în trecut ghimbirul era aliatul meu, acum chiar şi ingredientul ăsta minune a fost frecvent depăşit de situaţie. Dacă mâncam îmi era greaţă, dacă nu mâncam, la fel”, a mărturisit Laura Cosoi într-un interviu acordat OK magazine.

„Au fost momente destul de delicate, pentru că am avut repetiţii şi am fost şi în turneu prin ţară. Aşa că am încercat să gestionez situaţia cât am putut de bine ca să nu mi se facă rău pe-acolo, pe unde eram. Avem tot timpul ceva la mine să ronţăi şi de data asta m-am descurcat bine cu limonadă cu ananas. Mâncam felii de ananas, beam compot de ananas şi îl combinam şi cu lămâie”, a mai spus Laura Cosoi, pentru sursa citată.

Laura Cosoi și partenerul ei, Cosmin Curticăpean, s-au căsătorit în anul 2015. Pe 11 iunie 2018, Laura Cosoi a născut-o pe prima ei fetiță, Rita, iar cea de-a doua fetiță, Vera, a venit pe lume pe 15 august 2020. În luna mai a anului 2021, Laura Cosoi și soțul ei au aniversat 9 ani de căsnicie, cei doi formând unul dintre cele mai stabile și mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton.

Citește și:
Andreea Ibacka, mărturisiri despre cum i s-a schimbat viața după ce a devenit mamă pentru a doua oară

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people