Mesajul emoționant transmis de Laura Cosoi la aniversarea a 9 ani de căsnicie

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au aniversat 9 ani de căsnicie.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au aniversat 9 ani de căsnicie, ei formând unul dintre cele mai stabile și mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au împreună și două fetițe adorabile, Rita și Vera.

Cu ocazia aniversării a 9 ani de căsătorie, Laura Cosoi a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare și cei care îi citesc blogul un mesaj emoționant despre cei 9 ani petrecuți alături de soțul ei.

Cu această ocazie vedeta a și dat publicității zeci de imagini superbe în care apare alături de soțul ei, alături de fiicele lor și din momente speciale, care au marcat cei 9 ani de căsătorie. Poți vedea imaginile răsfoind galeria de mai sus.

„Au trecut 9 ani de când a început povestea noastră, 9 ani de duminici, 9 ani de plimbări, 9 ani de vorbe, 9 ani de emoții, 9 ani de bagaje, 9 ani de băi în mare si urcări pe munte, 9 ani de apusuri, 9 ani de paște, 9 ani de petreceri, 9 ani de îmbrățișari, 9 ani de șoapte, 9 ani de priviri, 9 ani de dans, 9 ani de întâmplări care mai de care, 9 ani de ascultat muzică, 9 ani de mesaje, 9 ani de filme, 9 ani de întâlniri, 9 ani de când stăm umăr la umăr, atât la bine cât și la greu. 9 ani de când a început visarea că va fi o zi în care vom fi o familie împlinită și fericită. Da, au trecut 9 ani și acum ne ținem visul în brațe! Când le privim pe Rita și pe Vera știm că Dumnezeu ne iubește!”, a scris Laura Cosoi atât pe Instagram, cât și pe blogul personal.

Laura Cosoi și partenerul ei, Cosmin Curticăpean, s-au căsătorit în anul 2015. Pe 11 iunie 2018, Laura Cosoi a născut-o pe prima ei fetiță, Rita, iar cea de-a doua fetiță, Vera, a venit pe lume anul trecut, pe 15 august.

Citește și:
Billboard Music Awards 2021: Imaginile de pe covorul roșu pe care trebuie să le vezi (GALERIE FOTO)

Foto: Instagram Laura Cosoi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people