Hilary Swank este însărcinată. Actrița și soțul ei, Philip Schneider, așteaptă gemeni

Hilary Swank este însărcinată, iar actrița a anunțat că ea și soțul ei, Philip Schneider, așteaptă gemeni.

Hilary Swank este însărcinată. Actrița și soțul ei, Philip Schneider, așteaptă gemeni

Hilary Swank și soțul ei își măresc familia. Actrița premiată cu Oscar în vârstă de 48 de ani a anunțat în cadrul emisiunii Good Morning America că ea și Philip Schneider așteaptă gemeni. Vedeta a declarat că este încântată că va deveni mamă.

Hilary Swank este însărcinată cu gemeni

Vedeta a oferit fanilor săi marea veste în timpul emisiunii Good Morning America. Vizibil încântată și entuziasmată, Hilary Swank a anunțat că își dorea de foarte mult timp, iar în curând visul ei se va împlini.

„Este un lucru pe care mi-l doresc de mult timp și următorul lucru pe care îl voi face este să devin mamă. Și nu doar pentru un copil, ci pentru doi. Nu-mi vine să cred. Este atât de plăcut să pot vorbi despre asta și să o împărtășesc”, a spus Hilary Swank.

Hilary Swank a apărut în emisiunea Live with Kelly and Ryan la scurt timp după interviul de la Good Morning America. Actrița a oferit mai multe detalii despre sarcina ei și cum se simte în această perioadă. A adăugat că echipa de la Alaska Daily nu a știut că este însărcinată până la anunț, ea fiind acum în al doilea trimestru.

„Mă simt foarte bine acum, chiar și cu timpul, știți, sunt pe ora Pacificului, așa că sunt puțin încurcată cu asta. Dar mă simt bine acum. Totuși, hainele mele au început să nu mi se mai potrivească, așa că a trebuit, zilele trecute să-mi tai blugii. Și apoi mi-am pus pe mine o jachetă care nu se potrivea. Și ei au venit și au spus: „Asta nu se potrivește.” Eu am spus: „Oh, cred că merge.” „Nu merge.” „Ba da, merge. O să fac să meargă.” Ea a spus ceva de genul: „Dacă ești producător executiv, poți să o faci, dar asta e ciudat”, a povestit actrița.

Actrița a oferit detalii despre căsnicia cu Philip Schneider

Hilary Swank a continuat cu faptul că atât în familia ei, cât și în cea a lui Schneider, există perechi de gemeni și că este „atât de entuziasmată” pentru următoarea etapă. „Este o astfel de binecuvântare. Este un miracol total. Este de necrezut”, a declarat ea.

Swank și Schneider, un antreprenor de întreprinderi sociale, s-au căsătorit în august 2018, la aproape doi ani după ce au fost văzuți pentru prima dată împreună în noiembrie 2016. Actrița a vorbit despre relația ei cu Schneider și despre modul romantic în care acesta a cerut-o în căsătorie în Colorado.

„Am dat peste un frumos sanctuar în adâncul munților. Avea o cascadă impresionantă care cobora spre cabane rustice construite în anii 1800, înconjurate de pini frumoși și nori mari. Într-o seară, Philip s-a pus în genunchi în fața cascadei și m-a cerut. S-a asigurat că și câinii mei se aflau în apropiere pentru a putea fi martori!”, a povestit vedeta pentru Vogue.

Citește și:
Cristina Ich a confirmat despărțirea de Alex Pițurcă, dezvăluind și motivele care au dus la separare

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people