Actrița Hilary Swank s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii superbe

După doar doi ani de relație, actrița Hilary Swank a spus DA! Actrița în vârstă de 44 ani s-a măritat cu antreprenorul Philip Scheider.

Actrița Hilary Swank s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii superbe

Hilary Swank și Philip Scheider sunt împreună de doi ani și prima dată au fost văzuți împreună în noiembrie 2016. Hilary a fost foarte deschisă și a vorbit despre soțul ei și nunta de care au avut parte în Redwoods, California.

A fost de neprețuit. Nu există mod prin care să descriu acest sentiment. Am fost copleșită de recunoștința pe care o am pentru faptul că m-am măritat cu bărbatul visurilor mele și să văd toți oamenii pe care îi iubesc în mijlocul unui eveniment atât de profund. A fost un vis devenit realitate', a declarat Swank pentru revista People.

Actrița a fost însoțită de către tatăl ei la altar, după ce acesta s-a recuperat în urma unui transplant la plămâni. Alături de ea a fost și prietena ei cea mai bună, actrița Mariska Hargitay, care a fost și domnișoara de onoare.

Hilary a purtat o superbă rochie de mireasă semnată Elie Saab Couture, realizată din dantelă chantilly, mătase și organza. Vălul a fost realizat din aproximativ 5 metri de tul, iar broderia de pe rochie a fost făcută manual, timp de 70 de ore.

De asemenea, actrița a dezvăluit și câteva detalii din interiorul relației cu Philip și modul romantic prin care a cerut-o de soție în Colorado. Eram într-un sanctuar minunat și destul de adânc în munți. Avea o cascadă impresionantă care ajungea până la jos, la cabinele construite în 1880, înconjurate de un peisaj minunat. Într-o seară, Philip a îngenuncheat în fața cascadei și m-a cerut de soție.'

Hilary a început să relația cu Philip la doar câteva luni după ce a anulat logodna cu jucătorul profesionist de tenis Ruben Torres. Dar se pare că acest lucru nu a afectat-o, de vreme ce a fost văzută la câteva meciuri de tenis alături de Philip. Recent, cei doi au participat la French Open în luna iunie. Hilary a mai fost căsătorită cu actorul Chad Lowe timp de zece ani, după care au divorțat în 2007.

Citește și:
Ben Affleck are o nouă iubită, cu 24 de ani mai tânără decât el

Text: Iulia Braslasu
Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people