Gina Chirilă a dezvăluit cum a trecut peste infidelitatea lui Bogdan Vlădău: „Am aflat ulterior”

Gina Chirilă a dezvăluit că a fost înșelată de partenerul ei de viață, Bogdan Vlădău.

Gina Chirilă a dezvăluit cum a trecut peste infidelitatea lui Bogdan Vlădău: „Am aflat ulterior”

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău formează unul dintre cele mai îndrăgite și discrete cupluri din showbiz. Cei doi s-au căsătorit în 2017 și au o familie superbă, în 2020 devenind părinți pentru prima dată. Deși cuplul nu a obișnuit să ofere foarte multe detalii despre relație, recent au vorbit deschis într-un interviu despre cele mai dificile momente.

Invitați la podcast-ul realizat de Cătălin Măruță, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au făcut dezvăluiri sincere despre unele dintre cele mai dificile momente din relația lor. Modelul a recunoscut că partenerul ei i-a fost infidel. Cu toate acestea, dragostea lor a fost mai presus, iar Gina Chirilă s-a hotărât să îl ierte pe soțul ei.

Gina Chirilă i-a iertat infidelitatea lui Bogdan Vlădău

Vedeta a povestit că inițial a aflat despre infidelitatea partenerul ei, ca mai apoi acesta să îi recunoască. Deși a simțit să treacă peste acest moment și să îl ierte, Gina Chirilă a precizat că nu se consideră că fetele mai tinere care o admiră ar trebui să îi urmeze exemplul, ci să facă ceea ce simt.

„Hai să fiu sinceră! Am trecut peste asta. Am iertat. Dar nu vreau să spun acum tinerelor care mă urmăresc și care mă iau drept un exemplu să facă asta sau să facă ca mine, ci să facă ce simt. Eu asta am simțit. Asta nu înseamnă că sunt un exemplu sau ele ar trebui să ierte. Am aflat și ulterior a venit Bogdan și am discutat. Am rezolvat-o matur, într-un final. A și rupt ceva apoi, să fim serioși. A fost nevoie de timp pentru a-și reclădi încrederea. Dar sentimentele nu s-au schimbat, asta m-a surprins și pe mine”, a declarat Gina Chirilă.

Despre acest subiect a vorbit și Bogdan Vlădău. Soțul Ginei Chirilă a declarat că acel episod a fost ceva trecător, iar relația lor a devenit și mai puternică ulterior.

„N-a fost chiar așa de frumos, că eram mai mici, mai tineri, nu înțelegeam lucrurile ca acum. Eu eram destul de tulbure cu mine, așa. Nu eram ok. Și atunci când nu ești ok cauți liniștea și fericirea în exteriorul tău. A fost așa, ceva trecător. Eu cred că orice încercare grea te întărește și sudează cuplul poate mai bine”, a mărturisit Bogdan Vlădău în podcast-ul Acasă la Măruță.

Citește și:
Alex Delea spune adevărul despre relația cu Elena Chiriac, colega lui de la Survivor România 2022

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people