Operațiunea Dulapul cu Gina Chirilă

Gina Chirilă, model, owner-ul brand-ului Silkplicity și, mai nou, mama unei fetițe adorabile, are un stil feminin cu accente minimaliste.

Gina Chirilă mă aștepta în vizită în atelierul ei, cu un stander plin cu hainele și accesoriile pe care le poartă cel mai des. Printre aceastea se numără rochiile extrem de feminine create de ea însăși, dar și cele mai cool accesorii ale momentului, precum pantofii-plasă cu vârful pătrat (adorați de fashionistele din lumea întreagă) semnați Bottega Veneta sau geanta micro-mini de la Saint Laurent.

„Încerc să conturez prin stilul meu ideea de simplitate, o simplitate definită prin feminitate, însă. Caut mereu haine care să aibă texturi de calitate”, mi-a spus Gina când am întrebat-o cum își definește propriul stil.

Piesa de rezistență din garderoba Ginei este chiar prima rochie creată de ea pentru propriul brand, care poartă și numele „Icon”. Este o rochie versatilă, din mătase, ce flatează orice siluetă. „Rochia perfectă în accepțiunea mea trebuie să fie neagră, să aibă umeri supradimensionați (îmi pun talia în valoare și îmi aduc aminte de moda anilor ’90) și să fie din mătase naturală”, îmi mărturisește Gina.

Bijuteriile joacă un rol important în garderoba ei, „mai ales pentru că sunt adepta ținutelor simple. Accesorizarea este necesară, însă nu trebuie să fie exagerată. Întotdeauna am crezut în expresia less is more. Mi se potrivește perfect!”.

Gina îmi mai spune că îi plac creațiile lui Daniel Lee, designerul Bottega Veneta: „Ador accesoriile lui Lee, mi se par extrem de actuale și potrivite secolului în care trăim!”.

Se ghidează după tendințe sau se îmbracă după cum simte? Aceasta a fost ultima mea întrebare, iar Gina mi-a răspuns ferm că se îmbracă după cum simte, pentru că „tu definești haina pe care o porți, prin personalitatea ta, și nu invers”.

Fashion advice

  • Keep it simple, atât din punct de vedere vestimentar, cât și atunci când vine vorba despre look-ul tău de beauty. Poartă haine care îți pun în valoare personalitatea, nu purta ceva doar pentru că „se poartă”!

Fashion Quiz

Tocuri sau flats? Ambele.
Alb/negru sau curcubeu? Alb/negru.
Online sau shopping classic? Online, mai nou.
Feminin sau masculin? Ambele! Iubesc ținutele masculine, dar și pe cele care îmi pun în valoare feminitatea.
Street style sau couture? Street style.

Foto: Andreea Goia

Citește și:
Tendințe în modă în sezonul toamnă – iarnă 2020-2021

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion