Gina Chirilă a născut o fetiță

Gina Chirilă a născut și avem prima imagine cu fetița ei și a lui Bogdan Vlădău.

Gina Chirilă a născut o fetiță

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au devenit părinți! Fosta participantă de la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities Gina Chirilă a născut o fetiță, a cărei nume este Katia. 

Gina Chirilă a publicat ieri pe contul personal de Instagram o fotografie din care se poate vedea că se află la spital.

În urmă cu doar câteva minute, Gina Chirilă a împărtășit cu urmăritorii ei și prima fotografie cu fetița ei și a lui Bogdan Vlădău, Katia.

În urmă cu trei zile, Gina Chirilă a postat o imagine emoționantă în care își arată burtica de graviduță. „Baby Katia and daddy”, a fost descrierea fotografiei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Baby Katia and daddy 👽❤️🔮

O postare distribuită de Gina Chirila (@ginachirila) pe

La începutul anului, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au anunțat că vor deveni părinți. De atunci, Gina Chirilă a vorbit în mod constant cu urmăritorii ei de pe Instagram despre ceea ce simte în această perioadă, care sunt fricile ei și cum se așteaptă să i se schimbe viața odată cu venirea pe lume a primului ei copil.

În luna martie, Gina Chirilă a acordat un interviu exclusiv pentru ELLE, în care a vorbit despre sarcina petrecută în izolare. Aceasta a declarat și ce anume a sfătuit-o doctorul obstetrician în toată această perioadă. „M-a sfătuit să stau în izolare cât de mult pot, să sun în cazul în care nu mă simt bine, să ma hidratez, să îi ofer copilului cât mai multe vitamine printr-o alimentație echilibrată și bineințeles, cel mai important, să îmi păstrez calmul.”

Gina a mai vorbit și despre măsurile de precauție pe care și le-a luat ca viitoare mamă, privind situația actuală. „Având în vedere că elementele sunt încă relativ necunoscute în ceea ce privește acest virus, pentru mine și copil cea mai bună decizie este să stau în izolare, la fel ca toată lumea. Nu am fost sfătuită să iau alte măsuri față de ceilalți. Izolarea rămâne deocamdată cea mai bună soluție.”

Și având în vedere situația actuală, partenerul Ginei, Bogdan Vlădău, nu a putut fi alături de ea din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Citește și:
24 de ore în izolare cu… Gina Chirilă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people