Florin Ristei și Naomi Hedman, vacanță romantică în Grecia. Cum au fost surprinși cei doi

Florin Ristei și Naomi Hedman au plecat într-o vacanță de vis în Santorini, unde se bucură de timpul petrecut în doi.

Florin Ristei și Naomi Hedman, vacanță romantică în Grecia. Cum au fost surprinși cei doi

Florin Ristei și Naomi Hedman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se bucură din plin de timpul petrecut în doi. Au plecat într-o vacanță de vis în Grecia, iar iubita artistului a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare imagini în ipostaze romantice.

Florin Ristei și Naomi Hedman, imagini din vacanță

Naomi Hedman și Florin Ristei se bucură de peisajele superbe din Santorini și de momentele romantice de cuplu. Cei doi s-au plimbat cu scuterul la apus și au vizitat împrejurimile. Cu toate acestea, fotografiile cu ei au fost cele mai apreciate de fanii de pe Instagram.

„Date night 🥰❤️‍🔥”, a scris Naomi Hedman pe Instagram.

Cei doi s-au cunoscut în 2020 la filmările emisiunii „X Factor”, Naomi Hedman fiind una dintre concurente, eliminată însă pe parcursul emisiunii, iar artistul a fost jurat în sezonul 9. Relația lor a început după ce Naomi a fost eliminată din show-ul de talente, iar la finalul anului 2020 s-au logodit. De atunci, cei doi sunt tot timpul împreună și se susțin reciproc în toate proiectele lor.

Artistul, dezvăluiri despre relația cu logodnica sa

Artistul a vorbit în numeroase ocazii despre relația cu logodnica sa și cât de mult i s-a schimbat viața de când a cunoscut-o pe Naomi Hedman. Potrivit declarațiilor sale, Florin Ristei a experimentat noi sentimente pe care nu le mai cunoscuse până acum și a dezvăluit și cum s-a adaptat partenera sa în societatea din România.

„Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie. Am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc. (…) Cam greu cu acomodarea, atunci când vii din Londra. (râde) Dar ieşim în câteva locuri. Și-a făcut câteva cunoştinţe. Grupul meu de prieteni îi este chiar foarte apropiat”, a declarat Florin Ristei într-un interviu acordat recent publicației OK! Magazine.

Pe de altă parte, Naomi Hedman a vorbit despre cum a văzut ea mutarea în România și cum a reușit să se adapteze noii vieți. Într-un interviu acordat pentru VIVA!, partenera lui Florin Ristei a spus că a avut parte și de experiențe neplăcute.

„Nu cred că mă voi putea obișnui de tot în România, din multe motive, însă aveți o țară foarte frumoasă, de care ați putea profita mai mult. Sunt părți pozitive și părți negative, ca în orice alt loc, însă oamenii sunt cei care pot cu adevărat să facă o schimbare.”

Citește și:
Ricky Martin a dezvăluit imagini inedite cu băieții săi gemeni, înainte de ziua lor de naștere

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people