Fiica cea mare a lui Vladimir Putin s-a despărțit de soțul olandez

Fiica cea mare a lui Vladimir Putin, Maria Vorontsova, s-a despărțit de soțul ei olandez, un cunoscut om de afaceri.

Fiica cea mare a lui Vladimir Putin s-a despărțit de soțul olandez

Fiica cea mare a lui Vladimir Putin, dr. Maria Vorontsova, în vârstă de 36 de ani, „s-a despărțit de soțul olandez și fiul unui om de afaceri”, notează presa din Rusia. De asemenea, se vorbește despre șansa risipită a acesteia de a deschide un centru medical de elită pentru străini foarte bogați.

Războiul din Ucraina a „distrus speranțele fiicei celei mai mari a lui Vladimir Putin de a deschide un centru medical de elită care învârte bani” pentru străinii foarte bogați din Rusia. Căsnicia ei cu soțul din Occident nu a funcționat, iar cei doi au decis să se separe.

Fiica lui Vladimir Putin și soțul ei s-au despărțit

Maria Vorontsova, în vârstă de 36 de ani, născută pe vremea când președintele rus era spion KGB, este expertă în boli genetice rare la copii. Jurnalistul de investigație rus în exil, Serghei Kanev, a spus că Putin „a făcut o treabă dăunătoare pentru fiica lui cea mare” din cauza sancțiunilor masive occidentale primite în urma atacurilor din Ucraina.

„Ea are o mare parte în mega-proiectul de construcție a unui centru medical super modern lângă Sankt Petersburg. Planurile erau să atragă pacienți din Europa și șeici bogați din țările din Golful Persic. Și acum, după atacul asupra Ucrainei, ce fel de europeni și șeici vor veni?”, a spus jurnalistul Sergey Kanev.

Editorul exilat Roman Dobrokhotov, de la The Insider, a susținut că Vorontsova și omul de afaceri Jorrit Faassen s-au despărțit înainte de izbucnirea războiului. Cu toate acestea, editorul nu a oferit mai multe detalii.

Maria și Jorrit Faassen au doi copii

Cuplul are copii, ceea ce face din Putin un bunic. Cu toate acestea, el nu a recunoscut niciodată identitățile sau munca urmașilor săi adulți, cu atât mai puțin a dat detalii despre viața lor privată.

Se crede că Faassen, despre care se știe că a lucrat pe termen lung în Rusia la Gazprombank-Invest și Stroytransgaz, este fiul unui fost colonel în forțele armate olandeze. Ginerele olandez al lui Putin a spus odată: „Sunt căsătorit cu o rusoaică și am copii, voi lăsa lucrurile așa„.

Maria folosește numele de familie Vorontsova, numele de familie al bunicii ei, și numele soțului ei, Faassen. Ea este un cercetător de frunte la Centrul Național de Cercetare Medicală pentru Endocrinologie al Ministerului Sănătății al Rusiei. Ea a vorbit într-un interviu despre testarea genetică.

„Testarea genetică poate ajuta la etapa diagnosticului preimplantare cu FIV, poate ajuta părinții să aleagă un embrion sănătos. Acest lucru este relevant pentru părinții care au avut deja un copil cu o boală rară, moștenită genetic. Pentru mine, acesta este un proiect foarte pozitiv, foarte corect.”, a spus fiica liderului rus.

Citește și:

Kate Middleton și Prințul William au început cu stângul noul turneu regal din Caraibe

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people