Dana Rogoz, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Radu Dragomir. Cei doi au aniversat 18 ani de relație: „Jumătate de viață”

Dana Rogoz a transmis un mesaj emoționant cu ocazia aniversării a 18 ani de relație cu Radu Dragomir.

Dana Rogoz, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Radu Dragomir. Cei doi au aniversat 18 ani de relație: „Jumătate de viață”

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au împlinit 18 ani de relație, iar cu ocazia acestei zile, actrița a oferit câteva detalii emoționante despre începutul relației lor. Vedeta a postat un mesaj adorabil pe contul său de Instagram, alături de o fotografie de colecție cu cei doi copii ai lor, Vlad și Lia.

Dana Rogoz și radu Dragomir au împlinit 18 ani de relație

Prin intermediul unei postări pe pagina sa de Instagram, Dana Rogoz i-a transmis partenerului său un mesaj emoționant, aducându-și aminte de începutul relației lor, în urmă cu 18 ani. Cu ocazia aniversării lor, vedeta i-a mulțumit pentru momentele memorabile trăite împreună, dar mai ales pentru familia superbă pe care o au.

„143/365 18 ani de relație. Azi. Aveam 18 ani când am început-o. Jumătate de viață alături de Radu. Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente trăite împreună. Pentru Dana care am devenit alături de el. Și mai ales pentru faptul că împreună, din iubire, i-am adus pe lume pe ei doi.”, a scris Dana pe Instagram.

Mesajul emoționant a venit alături de o imagine de album a familiei, din timpul unei călătorii cu autorulota. Vedeta i-a surprins pe Vlad și Lia în timp ce merg cu bicicleta în aer liber, peisajul din spate fiind spectaculos.

Cum se înțeleg vedeta și soțul ei

Atunci când vine vorba despre partenerul ei de viață, Dana Rogoz are numai cuvinte de laudă la adresa lui Radu. Recent, actrița a declarat în cadrul podcastului susținut de Cătălin Măruță că soțul ei este un tată perfect, dar și cel mai bun prieten al ei.

„E un tată extrem de dedicat, de iubitor, de preocupat, e foarte prezent. (…) E ireproșabil, sincer, ca tată. El știe asta despre el, el face tot ce poate, el nu are… de exemplu, ca mamă, de multe ori mă simt vinovată de anumite lucruri, el niciodată nu se simte vinovat. El, chiar dacă știe că nu e perfect, el știe că face tot ce poate. Radu este… nu-l văd separat de mine ca nimic așa, e un fel de… nu numai partener, cel mai bun prieten. E omul cu care am evoluat, gândim la fel, sunt lucruri pe care nu le mai putem explica în cuvinte. El e acolo, eu sunt acolo pentru el. Cel puțin în momentul ăsta funcționăm ca un tot. Avem proiectele noastre împreună, avem aspirații împreună, avem griji împreună, avem totul împreună… Suntem efectivi cuplați, lipiți în cele mai mici rosturi. Așa suntem împreună”, a declarat vedeta.

Citește și:
Kourtney Kardashian și Travis Barker, criticați dur după nunta din Italia: „Mă simt jignit'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people