Unde au petrecut Dana Rogoz și familia ei Paștele: „Nu ne programasem nimic”

Dana Rogoz le-a împărtășit fanilor cum a petrecut Paștele alături de familia ei.

Unde au petrecut Dana Rogoz și familia ei Paștele: "Nu ne programasem nimic"

Dana Rogoz a petrecut anul acesta Paștele alături de familia ei la Viscri, satul din Transilvania în care actrița a venit cu mai multe ocazii până acum, mai ales că ea și soțul ei, Radu Dragomir, au cumpărat o casă acolo. Vedeta, partenerul ei și cei doi copii, Vlad și Lia, au dormit în rulotă, proprietatea lor urmând să fie renovată. 

Dana Rogoz a împărtășit cu urmăritorii de pe rețelele de socializare câteva cadre de la Viscri. Actrița le-a povestit acestora cum a sărbătorit Paștele împreună cu familia ei.

„Dormim în autorulotă, în curtea viitoarei noastre case de vacanță”, a transmis actrița. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

„Ce duminică a Paștelui frumoasă am avut! Prima parte a zilei am petrecut-o în Viscri. Iepurașul le-a adus copiilor câteva surprize în autorulotă. Apoi ne-am plimbat pe dealuri, ne-am vizitat vecinii și am făcut planuri despre cum vom amenaja căsuța noastră. Apoi am plecat spre Cincșor, unde am dormit peste noapte. Și tot ieri am făcut o drumeție pe munte cu niște prieteni, în Făgăraș. A fost o zi super plină, deși culmea e că noi nu ne programasem nimic. Dar de la o oră la alta, ne găseam atrași de prieteni în altă activitate, altă mică aventură. Superb”, a scris actrița pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

În luna iulie a anului 2020, Dana Rogoz le-a povestit fanilor ei faptul că împreună cu soțul ei, Radu Dragomir, au semnat actele pentru a cumpăra o casă la Viscri, satul din Transilvania. La acea vreme, actrița mărturisea că perioada pandemiei i-a ajutat să facă pasul acesta și că se așteaptă ca renovarea să dureze mai mulți ani, iar asta pentru că proprietatea trebuie consolidată și restaurată. Dana Rogoz a mers cu mai multe ocazii cu familia ei la Viscri și au vizitat casa cu rulota.

„Ne doream de mult timp să facem o astfel de investiție. Ani de zile am căutat prin satele din Transilvania o căsuță pentru noi. Și cred că pandemia, cu toată perioada de lockdown, ne-a încurajat și mai tare să facem acest pas”, povestea Dana Rogoz pe Instagram la vremea respectivă. 

De asemenea, în iulie 2021, când actrița și partenerul ei au aniversat 9 ani de la căsătorie, au sărbătorit acel moment tot la Viscri, alături de cei doi copii ai lor. 

Citește și:
Veste tristă pentru fanii serialului „Adela' de la Antena 1. Anunțul oficial

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people