Dana Rogoz vorbește despre momentele dificile prin care a trecut: „Uneori lucrurile sunt, pur și simplu, rele…”

Dana Rogoz a vorbit cu sinceritate despre momentele grele pe care le-a întâmpinat până acum și cum a reușit să le depășească.

Dana Rogoz vorbește despre momentele dificile prin care a trecut: "Uneori lucrurile sunt, pur și simplu, rele..."

Dana Rogoz formează de aproape 18 ani un cuplu cu Radu Dragomir. Actrița și regizorul s-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii, pe Vlad și pe Lia. Radu Dragomir mai are un băiat, pe nume Barbu, dintr-o relație anterioară.

Dana Rogoz a vorbit cu mai multe ocazii cu sinceritate despre clipele mai puțin plăcute din viața ei. În cadrul unui interviu pentru publicația Click!, actrița a făcut declarații despre momentele dificile prin care a trecut. Dana Rogoz a recunoscut faptul că până și atunci când a întâmpinat diverse obstacole, nu s-a lăsat doborâtă, ci din contră, a devenit și mai ambițioasă. 

„Foarte rar ajung să spun nu se poate! Sunt un om cu multă inițiativă și foarte muncitor. În momentul în care îmi propun ceva, sunt determinată să o fac. Nu sunt un om leneș, urăsc lenea. Sunt om care a tras întotdeauna, nu am așteptat să-mi cadă din cer și m-am și lovit în jurul meu de nu se poate, de oameni care încercau să oprească lucrurile, dar mai mult m-au ambiționat.”

De asemenea, Dana Rogoz a continuat seria confesiunilor povestind și cum anume a reușit să depășească clipele dificile care au apărut în viața ei, cum ar fi pierderea unor persoane dragi. Tatăl actriței a murit în anul 2014, fiind bolnav de leucemie.

„Situațiile dramatice sunt cele legate de sănătate, de pierderea celor dragi (n.r. Dana Rogoz și-a pierdut tatăl în 2014). În momentele acelea trebuie, pur și simplu, să-ți trăiești suferința și să accepți că lucurile astea se întâmplă. Nu e ok nici să te minți, nici să cauți un bine în lucrurile astea, uneori lucrurile sunt, pur și simplu, rele. Îți trăiești suferința și după aceea mergi mai departe, ajutată de oamenii care contează în viața ta. În minte am familia, ei m-au ajutat mereu să trec peste lucrurile acestea complicate”, a adăugat Dana Rogoz pentru Click!.

Citește și:
Adrian Sînă, dezvăluiri inedite despre relația cu soția lui, Anca Serea

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people