Ce surpriză a primit Dana Rogoz din partea copiilor ei de 8 martie: „Sunt leșinată”

Dana Rogoz a fost copleșită de emoții datorită surprizelor din partea celor doi copii ai ei, cu ocazia zilei de 8 martie.

Ce surpriză a primit Dana Rogoz din partea copiilor ei de 8 martie: „Sunt leșinată”

Dana Rogoz a avut parte de cel mai frumos 8 martie de până acum! Vedeta a fost copleșită de emoții când a văzut cadourile din partea celor doi copii ai săi cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Actrița a fost uimită să vadă cât de creativi au fost cei doi pentru surpriza ei.

Dana Rogoz, coplețită de emoții de 8 martie

Cu ocazia zilei de 8 martie, Dana a transmis un mesaj emoționant tuturor femeilor, urându-le un călduros „La mulți ani!'. Vedeta le-a încurajat pe urmăritoarele ei să fie tot timpul cu inima deschisă și împăcate cu alagerile din viața lor.

„La mulți ani, tuturor femeilor! Să vă iubiți și să fiți împăcate cu toate emoțiile, gândurile și alegerile voastre!”, a transmis Dana Rogoz pe Instagram. 

Ei bine, vedeta a avut un motiv și mai mare de bucurie marți, când a văzut cadourile din partea copiilor ei. Fiul actriței, Vlad, i-a dăruit mamei sale mai multe desene realizate de el, în care a scris și cât de mult o apreciază pe mama ei. Sub o floare desenată pe o foaie de hârtie, micuțul a scris în limba engleză mai multe cuvinte care o descriu pe vedetă. Mama mea este frumoasă, amuzantă, jucăușă, creativă, extraordinară„, a scris Vlad în limba engleză pe desenele dăruite mamei sale.

„Sunt leșinată!”, a exclamat vedeta, în clipul împărtășit fanilor pe rețelele de socializare în care arată darul primit de 8 Martie. 

sursa foto: Instagram
sursa foto: Instagram

Vedeta a primit cadouri adorabile de la copiii ei

Cu toate acestea, surpriza și mai mare a venit din partea fiicei sale. Lia a realizat prima ei felicitare de 8 martie, iar gestul a copleșit-o de emoții pe Dana Rogoz.

Azi Vlad mi-a oferit tare mândru lucrările lui, cu zeci de inimoare desenate, însoțite de aceleași lungi declarații de iubire. Dar anul acesta până și Lia mi-a oferit prima ei felicitare de 8 martie, realizată cu ajutorul doamnelor educatoare. Ce zi frumoasă!”, a transmis Dana Rogoz pe Instagram. 

Astfel, Dana Rogoz a avut parte de surprize de proporții, iar acest 8 martie va rămâne cu siguranță mult timp în amintirea ei. Printr-un mesaj postat alături de o imagine adorabilă cu copiii ei, vedeta a scris că s-a simțit cu adevărat specială datorită felicitărilor realizate de micuți.

„Mi-am dat seama azi că pentru mine 8 martie e ziua felicitărilor pentru mama. Mai întâi a fost ziua felicitărilor pe care eu le lucram la școală, cu zeci de inimoare desenate, decupate, sclipicioase, însoțite de lungi declarații de iubire – felicitări pe care i le ofeream mamei mele, an de an, cu mari emoții. Iar acum e ziua felicitărilor pe care eu le primesc de la copiii mei.”, a mai adăugat Dana.

Citește și:
Un gest emoționant! Mamele refugiate din Ucraina au găsit cărucioare pentru copiii lor în Gara de Nord

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people