Dana Rogoz și cei doi copii ai ei au COVID-19. Cum se simt cei trei: „Lia a început să aibă febră mare…”

Dana Rogoz a anunțat prin intermediul unei postări pe Instagram că ea și cei doi copii, Lia și Vlad, au COVID-19.

Dana Rogoz și cei doi copii ai ei au COVID-19. Cum se simt cei trei: "Lia a început să aibă febră mare..."

Dana Rogoz a anunțat prin intermediul unei postări pe Instagram că ea și cei doi copii, Lia și Vlad au COVID-19, precizând și că soțul ei, Radu, nu prezintă simptome în acest moment.

Actrița a dezvăluit că acum se află în izolare, dar și că fiica ei, Lia, este singura care are simptome clare, ba mai mult, înainte de a afla rezultatul testelor PCR, micuța a avut febră mare. În ceea ce o privește pe ea, Dana Rogoz spune că se simte doar puțin amețită și obosită.

„Salutări din izolare! Aseară târziu ne-au ajuns rezultatele testelor PCR. Lia, Vlad și cu mine suntem pozitivi, Radu e (încă) negativ. Pare că de data asta nu am mai scăpat. Lia e singura cu simptome clare de covid. Vlad nu are nimic momentan. Eu, sincer, de marți seara de când Lia a început să aibă febră mare, am intrat în modul alertă și nu am mai fost foarte atentă la cum ma simt. Simt o amețeală, o oboseală și cam atât”, a povestit ea.

Dana Rogoz a mai dezvăluit și o altă problemă cu care se confruntă și care i-a dat peste cap planurile pe care le avea pentru ziua de de 17 februarie. Este vorba mai exact despre aniversarea zilei de naștere a soțului ei, regizorul Radu Dragomir.

„Dar acum mai am o mică problemă: azi e ziua lui Radu, asă că trebuie să mă organizez cu o comandă de tort și lumânări livrate la poartă. Pe curând!”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Dana Rogoz și Radu Dragomir trăiesc de aproape 18 ani o poveste de dragoste. S-au căsătorit în anul 2012 și au împreună doi copii, pe Vlad și pe Lia. Regizorul mai are un băiat, pe nume Barbu, dintr-o căsnicie anterioară.

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, Dana Rogoz a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu soțul ei într-o ipostază tandră. Fotografia publicată de actriță a fost însoțită și de un mesaj înduioșător, în care povestește cum a petrecut primul Valentine’s Day cu partenerul ei. 

„Țin minte primul nostru Sf. Valentin. Stăteam cu chirie într-un apartament de pe str. Tunari. Radu mi-a oferit cadou un inel, pe care îl port și în acest moment la mână. Sf. Valentin de azi e al 17-lea pe care îl sărbătorim împreună. Avem în plan să ciocnim un pahar de vin în seara aceasta, pentru noi doi, în căsuța noastră, după ce ne adorm copiii. Niște nebuni, ce mai”, a scris Dana Rogoz pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Dana Rogoz a vorbit în podcast-ul Acasă La Măruță despre relația pe care o are cu soțul ei. Actrița l-a cunoscut atunci când avea 16 ani, pe platourile de filmare de la „La Bloc”, Radu Dragomir fiind unul dintre regizorii serialului. Vedeta a povestit că în cazul lor nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere, iar relația a început atunci când avea ea aproximativ 19 ani.

„Nu a fost dragoste la prima vedere pentru că aveam amândoi alte relații. A fost într-adevăr, întotdeauna, o relație foarte bună profesională. Au fost decizii care s-au luat, povești care s-au încheiat, alte povești care au început și am avut o relație pornită din mare iubire.”

Dana Rogoz a făcut declarații și despre cum este soțul ei în rolul de tată. 

„E un tată extrem de dedicat, de preocupat, de iubitor, e foarte prezent. (…) E ireproșabil, sincer, ca tată. El știe asta despre el, face tot ce poate. De exemplu, ca mamă, de multe ori mă simt vinovată de anumite lucruri, el niciodată nu se simte vinovat. El, chiar dacă știe că nu e perfect, el știe că face tot ce poate.

Actrița a povestit că ea și Radu Dragomir nu au ținut cont de etichetele și prejudecățile pe care cei din jur le aveau despre relația lor. 

„Radu este… nu-l văd separat de mine ca nimic așa, e un fel de… nu numai partener, cel mai bun prieten. E omul cu care am evoluat, gândim la fel, sunt lucruri pe care nu le mai putem explica în cuvinte. El e acolo, eu sunt acolo pentru el. Cel puțin în momentul ăsta funcționăm ca un tot. Avem proiectele noastre împreună, avem aspirații împreună, avem griji împreună, avem totul împreună… Suntem efectivi cuplați, lipiți în cele mai mici rosturi. Așa suntem împreună”, a adăugat Dana Rogoz în podcast-ul „Acasă la Măruță.”

Citește și:
Cadoul fabulos primit de Ilinca Vandici de la soțul ei cu ocazia Valentines Day

Foto: Instagram

Vezi şi cum scazi rapid febra dacă nu ai medicamente!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people