Dana Rogoz i-a făcut soțului ei o superbă declarație de dragoste cu ocazia zilei lui de naștere

Dana Rogoz i-a transmis soțului ei, Radu Dragomir, un mesaj plin de emoție cu ocazia zilei lui de naștere.

Dana Rogoz i-a făcut soțului ei o superbă declarație de dragoste cu ocazia zilei lui de naștere

Dana Rogoz i-a transmis soțului ei, Radu Dragomir, o declarație publică de iubire cu ocazia zilei lui de naștere, care a fost pe 17 februarie. Deși actrița avea alte planuri pentru aniversarea partenerului ei, acestea au fost schimbate pentru că ea și cei doi copii, Vlad și Lia, au COVID-19, aflându-se acum în izolare.

Dana Rogoz i-a făcut soțului ei, Radu Dragomir, o declarație de dragoste superbă pe contul ei de Instagram, postând și o serie de imagini de la aniversarea pe care au petrecut-o acasă, în izolare. 

„Ok, știu că nu îți plac petrecerile cu mulți invitați. Dar anul ăsta oricum n-ai avut de ales și ne-ai avut doar pe noi 3 alături. Te iubim tare mult, să știi! Să fii fericit, Radu, să te bucuri de toate etapele prin care trec copiii tăi, să îți iasă planurile cu căsuța de la Viscri, să îți găsești timp pentru ieșirile tale cu băieții la biliard, să te simți inspirat și să te apuci curând de filmări. Te iubesc, admir și susțin în tot. Și hai că o aniversare în izolare chiar n-ai mai prins, cu playlist ales de Vlad de pe YouTube și tort livrat la poartă. La mulți ani!”, a fost mesajul transmis de Dana Rogoz. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Dana Rogoz a anunțat prin intermediul unei postări pe Instagram că ea și cei doi copii, Lia și Vlad, au COVID-19, precizând și că soțul ei, Radu, nu prezintă simptome.

Actrița a dezvăluit că se află în izolare, dar și că fiica ei, Lia, este singura care are simptome clare, ba mai mult, înainte de a afla rezultatul testelor PCR, micuța a avut febră mare. În ceea ce o privește pe ea, Dana Rogoz spune că se simte doar puțin amețită și obosită.

„Salutări din izolare! Aseară târziu ne-au ajuns rezultatele testelor PCR. Lia, Vlad și cu mine suntem pozitivi, Radu e (încă) negativ. Pare că de data asta nu am mai scăpat. Lia e singura cu simptome clare de covid. Vlad nu are nimic momentan. Eu, sincer, de marți seara de când Lia a început să aibă febră mare, am intrat în modul alertă și nu am mai fost foarte atentă la cum mă simt. Simt o amețeală, o oboseală și cam atât”, a povestit ea.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Dana Rogoz l-a cunoscut pe soțul ei atunci când avea 16 ani, pe platourile de filmare ale serialului „La Bloc”, Radu Dragomir fiind unul dintre regizorii acestuia. În cazul lor nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere, iar relația a început atunci când actrița avea aproximativ 19 ani.

Dana Rogoz și Radu Dragomir trăiesc de aproape 18 ani o poveste de dragoste. S-au căsătorit în anul 2012 și au împreună doi copii, pe Vlad și pe Lia. Regizorul mai are un băiat, pe nume Barbu, dintr-o căsnicie anterioară.

Citește și:
Imaginea cu care Andreea Bănică a surprins pe toată lumea: „Nu îmi pasă de prejudecăți!'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people