Dana Rogoz, imagine inedită cu fiul ei, Vlad, și Barbu, băiatul cel mare al soțului ei

Dana Rogoz a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o fotografie cu fiul ei, Vlad, și Barbu, fratele lui mai mare.

Dana Rogoz, imagine inedită cu fiul ei, Vlad, și Barbu, băiatul cel mare al soțului ei

Dana Rogoz trăiește de aproape 18 ani o poveste de dragoste cu Radu Dragomir. S-au căsătorit în 2012 și îi au împreună pe Vlad și Lia. Regizorul mai are un băiat, pe nume Barbu, dintr-o căsnicie anterioară.

Dana Rogoz a publicat recent, pe contul personal de Instagram, o imagine cu fiul ei, Vlad, și cu băiatul cel mare al soțului ei, Radu Dragomir. Barbu a petrecut câteva zile în România înainte de a se întoarce la studii în Elveția. 

„După un weekend prelungit petrecut în țară, fratele lor mai mare a trebuit să se întoarcă ieri în Elveția, acolo unde studiază. Iar pentru Vlad cred că asta a fost cea mai grea despărțire a lor de până acum.
❤ #frați #iubireinfinită
P.S. fotografia e făcută, evident, înaintea momentului plecării, când Vlad era încă foarte fericit”, a scris Dana Rogoz pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Nu este prima dată când Dana Rogoz publică imagini și cu Barbu, fiul soțului ei. În luna iulie a anului 2021, a postat alte două fotografii cu Barbu alături de Vlad și Lia. „Ei trei. 🌈 #frati”, a scris actrița la acea vreme. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

În podcast-ul Acasă La Măruță, Dana Rogoz a vorbit despre băiatul cel mare al soțului ei și a dezvăluit cum se înțelege cu el. 

„Foarte bine mă înțeleg cu el. El acum este plecat la studii în străinătate. În Elveția, la o facultate de management de stat.”

În același podcast, actrița a făcut mărturisiri despre viața de familie și despre cum este Radu Dragomir în rolul de tată. 

„E un tată extrem de dedicat, de preocupat, de iubitor, e foarte prezent. (…) E ireproșabil, sincer, ca tată. El știe asta despre el, face tot ce poate. De exemplu, ca mamă, de multe ori mă simt vinovată de anumite lucruri, el niciodată nu se simte vinovat. El, chiar dacă știe că nu e perfect, el știe că face tot ce poate.”

Citește și:
Ce crede Andreea Esca despre relația fiicei sale, Alexia Eram, cu Mario Fresh

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people