Cove revine cu o nouă emisiune la Prima TV. Primele declarații ale prezentatorului: „Am emoții”

Cove revine pe micul ecran într-o nouă emisiune pe care o va prezenta la Prima TV.

Cove revine cu o nouă emisiune la Prima TV. Primele declarații ale prezentatorului: „Am emoții”

Cove revine pe micul ecran cu o nouă emisiune ce va fi difuzată la Prima TV. Cu toate că prezentatorul TV a mai fost la acest post, prezentând alături de Diana Bart „Flash Monden”, acesta va fi implicat într-un proiect cu totul nou și pentru el.

Ce emisiune va prezenta Cove la Prima TV

Potrivit Fanatik, Cove este pregătit pentru noua provocare de la Prima TV și speră ca emisiunea sa să fie un real succes. După o perioadă de pauză în care s-a bucurat de timpul petrecut cu familia, Gabriel Coveșeanu sau Cove, așa cum este recunoscut de fani, revine într-un nou format, o emisiune de tip „quiz-game.” „Primii câștigă” va fi difuzată de patru ori pe săptămână.

„Am emoții în legătură cu această emisiune, cum este firesc. Emoțiile sunt mari mai ales când vorbim despre emisiuni în direct. Este un proiect nou, un quiz-game inedit. Pentru mine este prima oară când prezint un astfel de format. Am mai prezentat game-show-uri, însă este primul quiz-show de acest tip. Proiectul este unul deosebit. Mă bucur că astfel de emisiuni prind tot mai mult la noi”, a dezvăluit Cove.

Cove a prezentat până de curând „Flash Monden” alături de Diana Bart. Deși emisiunea a revenit la Prima TV din 5 septembrie, vedeta a început un nou sezon fără colegul ei. Cove se pregătește alături de echipă pentru noul format pe care îl va prezenta, fiind un concept nou și pentru el.

Motivul pentru care a plecat de la PRO TV

Actorul a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a anunțat că nu va mai face parte din echipa PRO TV și a emisiunii „Vorbește Lumea.” După ce a plecat de la postul de televiziune, acesta a prezentat alături de Diana Bart la Prima TV, însă a dezvăluit care a fost motivul pentru care a renunțat la emisiunea pe care o prezenta cu Adela Popescu.

„A fost interpretat greșit din faptul că am afirmat că, uneori, o emisiune zilnică, în direct poate crea o presiune destul de mare pe umerii unui moderator. Faptul că nu îți poți permite să lipsești vreo zi, să te îmbolnăvești, să ai o stare proastă sau indiferent de cum te simți, de cât de obosit, supărat sau fără chef ești, trebuie să fii prezent și să faci în așa fel încât problemele tale să nu se vadă și să le transmiți celor de acasă o energie bună, o stare de bine”, a declarat Cove pentru unica.

Citește și:
Ținuta purtată de Carmen Iohannis în prima zi de școală

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people