Cove, imagini din vacanța în Turcia. Cum arată soția lui

Cove s-a bucurat de o vacanță pe cinste în Turcia alături de familia lui.

Cove, imagini din vacanța în Turcia. Cum arată soția lui

Gabriel Coveșeanu, sau Cove, așa cum este cunoscut publicului, a fost plecat în vacanță alături de familia lui. Prezentatorul TV a împărtășit cu fanii de pe Instagram mai multe imagini din această călătorie de care a avut parte.

Cove s-a bucurat de o vacanță de vis în Turcia în compania familiei lui. Prezentatorul de la Prima TV a publicat câteva fotografii cu cei doi băieți ai lui. 

„Vacanțăăăăăă✈️🏝🌊🌅

Anul acesta, după multă vreme, am reușit să plec în concediu devreme, în luna iunie. Cea mai mare bucurie a fost a copiilor pentru faptul că vor simți vacanța, încă de la începutul ei.

Alegerea a fost simplă: Turcia, Antalya, un resort cu foarte multe atracții pentru cei mici. Asta mi-au spus copiii că își doresc și nu am putut decât să mă supun majorității!😅 Căci vacanța asta este pentru ei, în primul rând! (…) Ce poate fi mai frumos decât să stai pe plajă, să privești marea,🌊iar la câțiva pași în spate, să descoperi și muntele.🏔”, a scris Cove pe Instagram, alături de imaginile din vacanță. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Coveseanu Gabriel (@cove.official)

Imaginile care au atras atenția sunt cele cu soția lui, Florentina Ene, cu care s-a căsătorit în anul 2013, după trei ani de relație. Cei doi își păstrează povestea de dragoste departe de ochii publicului. 

„Gata vacanța din Turcia!🌅🌴
A fost atât de frumos, dar știți cum e: ce e frumos durează puțin sau trece foarte repede. 7 zile au trecut precum o clipă! A fost cred, cea mai frumoasă vacanță cu copiii. Au crescut, s-au înțeles de minune, au petrecut foarte mult timp împreună, au avut activitățile lor, și nu am mai avut parte de micile ciondăneli și de invevitabila reconcilere ce trebuia făcută după o ceartă„, a adăugat Cove. 

Citește și:
Alex Delea spune adevărul despre relația cu Elena Chiriac, colega lui de la Survivor România 2022

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people