Taylor Swift și Joe Alwyn, surprinși în ipostaze romantice într-o vacanță de vis în Caraibe

Taylor Swift și Joe Alwyn au fost surprinși într-o ipostază romantică în timpul vacanței lor din Bahamas.

Taylor Swift și Joe Alwyn, surprinși în ipostaze romantice într-o vacanță de vis în Caraibe

Taylor Swift și iubitul ei, Joe Alwyn, se bucură de timpul petrecut în doi într-o locație de vis. Cântăreața și partenerul ei au fost surprinși în ipostazeromanticeîn vacanța din Caraibe, iar imaginile vorbesc de la sine.

Taylor Swift și Joe Alwyn, ipostaze romantice în Bahamas

Câștigătoarea premiului Grammy în vârstă de 32 de ani s-a afișat cu iubitul ei, Joe Alwyn, pe o plajă dintr-o locație de poveste. Cei doi au fost surprinși într-o serie de fotografii, în care se țin în brațe și se sărută în apă.Artistași iubitul ei au fost fotografiați pe o plajă superbă, fără a fi deranjați de alți turiști.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Taylor Swift șiJoe Alwynformează un cuplu din 2016 și au fost surprinși rar împreună. Au plecat cu avionul în Caraibe, unde au fost văzuți sărutându-se în ocean duminică. La scurt timp după ce un fan i-a surprins pe Joe Alwyn și Taylor Swift luând masa împreună în New York împreună cu o prietenă, au fost fotografiați de paparazzi sărutându-se în public în apele din Bahamas, în timp ce se aflau în vacanță.

Se crede că cei doi stau în rulota Airstream a lui Lenny Kravitz în timpul vacanței din Bahamas.

Cuplul a rămas discret în privința relației

Taylor Swift și Joe Alwyn au fost sinceri cu presa în legătură cu motivul pentru care preferă să păstreze private detaliile poveștii lor de dragoste. Alwyn a vorbit despre zvonurile privind logodna în aprilie, declarând că nu va răspunde niciodată la această întrebare cu un da sau nu.

„Dacă aș avea o liră pentru fiecare dată când cred că mi s-a spus că am fost logodit, atunci aș avea o mulțime de monede de o liră. Adică, adevărul este că, dacă răspunsul ar fi da, nu aș spune, iar dacă răspunsul ar fi nu, nu aș spune”, a declarat Joe Alwyn pentru The Wall Street Journal.

Speculațiile potrivit cărora cuplul s-ar fi logodit sau ar fi spus „Da” în secret circulă de câțiva ani. Taylor Swift a purtat un inel impresionant cu diamant pe mâna stângă în timpul unei scene din documentarul ei de pe Netflix, Miss Americana, care a apărut în ianuarie 2020.

Citește și:
Cum a apărut Shakira în public, după ce Gerard Pique a fost surprins în compania unei alte femei

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people