Joe Alwyn vorbește pentru prima dată despre relația cu Taylor Swift

Pentru prima dată în cei aproape doi ani de când formează un cuplu, Joe a vorbit despre relația cu Taylor Swift.

Joe Alwyn vorbește pentru prima dată despre relația cu Taylor Swift

„Sunt conștient că oamenii vor să cunoască acea parte a lucrurilor. Cred că am reușit cu succes până acum să păstrăm relația privată, iar oamenii au început să înțeleagă…prefer să vorbesc despre muncă”, a spus Joe în interviu.

Din anul 2017, de când Joe și Taylor au început să se întâlnească în secret, au fost văzuți foarte rar împreună în public. În același an, o sursă apropiată cuplului le-a spus celor de la E! News cum a decurs relația lor atât de privată și cum au reușit să o mențină în acest fel.

View this post on Instagram

okay WhAt? WIG @theangelswift

A post shared by Cass • fan account ✨ (@ibelongwithswift) on

„Dacă era văzută în Anglia, se asigura că toți ceilalți sunt convinși că este într-o călătorie de serviciu. Taylor și Joe au încercat să nu fie în atenția publicului și și-au petrecut majoritatea timpului în locații private, unde s-au putut cunoaște și au putut vorbi fără presiunea unei relații publice, despre care oamenii ar fi făcut diverse presupuneri„.

Când nu sunt împreună, Joe și Taylor sunt preocupați de carierele lor în actorie, respectiv muzică. Joe Alwyn a participat recent la Festivalul de Film de la Veneția, pentru rolul său în „The Favourite”, în care joacă alături de Emma Stone. Între timp, Taylor Swift străbate America de Nord pentru Reputation Stadium Tour.

Citește și:
Blake Lively și Ryan Reynolds, reacție adorabilă la auzul vocii fiicei lor la un concert Taylor Swift

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people