Ținuta purtată de Carmen Iohannis în prima zi de școală

Carmen Iohannis a atras privirile în prima zi de școală printr-o ținută foarte elegantă.

Ținuta purtată de Carmen Iohannis în prima zi de școală

Elevii s-au întors astăzi în clase, iar clopoțelul a sunat, din nou, pentru tinerii de școală generală și liceu. Părinții au fost alături de copiii lor în prima zi de școală, unii mai emoționați chiar decât cei mici. Soția președintelui României, Carmen Iohannis, a preluat astăzi o nouă serie de boboci și a atras privirile la festivitatea de deschidere prin ținuta sa.

Carmen Iohannis, ținută elegantă în prima zi de școală

Prima Doamnă a României a fost la fel de emoționată în prima zi de școală precum elevii săi, care au început astăzi un nou ciclu de învățământ. Carmen Iohannis a fost foarte elegantă cu această ocazie și a atras privirile prin ținuta ei. Aceasta a purtat o rochie neagră cu mâneci trei sferturi și decolteu în formă de V, iar look-ul l-a completat cu bijuterii discrete și o geantă deschisă la culoare.

Carmen Iohannis obișnuiește să îi țină pe internauți la curent cu ultimele nouăți și a făcut o postare pe pagina sa de Facebook în care și-a prezentat noii elevi și le-a urat acestora un nou an școlar de succes. De asemenea, Prima Doamnă a României nu a uitat nici de foștii săi elevi, fiindu-le alături timp de 4 ani.

„Orice început este o provocare, să sperăm cu reușite! Succes în Noul an școlar!”, a scris Carmen Iohannis pe Facebook.

Acest început de an școlar a fost cu atât mai emoționant pentru Carmen Iohannis încât a preluat o nouă serie de boboci, pe care îi va îndruma în următorii 4 ani. Elevii s-au fotografiat mândri alături de noua lor dirigintă, Prima Doamnă ținând buchete de flori superbe în brațe, zâmbind alături de copii. Potrivit sibiu100.ro, Carmen Iohannis predă limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu și în acest an este diriginta clasei a IX-a E – Științe ale Naturii – bilingv Engleză.

„Totdeauna e emoționant. E o zi remarcabilă astăzi pentru noi toți, copii, elevi, profesori, părinți și o zi în care ne punem multe speranțe. Ne dorim să ne fie bine tot anul și sperăm să avem rezultate foarte bune”, a declarat Carmen Iohannis pentru Antena 3.

Citește și:
Jennifer Lopez, sedință foto alături de modelul britanic David Gandy, după ce a recunoscut că a avut o pasiune pentru el

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people