Ce relație este acum între Amalia și Ilie Năstase, la 12 ani de la divorț: „E un om extraordinar”

Amalia Năstase a dezvăluit ce relație este acum între ea și fostul soț, Ilie Năstase, la 12 ani de când au divorțat.

Ce relație este acum între Amalia și Ilie Năstase, la 12 ani de la divorț: „E un om extraordinar”

Amalia Năstase și Ilie Năstase formau unul dintre cele mai puternice cupluri în anii 2000, iar împreună au două fete superbe cu care se mândresc de fiecare dată când au ocazia. Din păcate, relația lor nu a mai funcționat, iar în 2010 au decis să divorțeze, însă au continuat să își crească împreună copiii. La 12 ani de la despărțire, vedeta a dezvăluit în ce relații a rămas cu celebrul tenismen.

Cum se înțeleg Amalia și Ilie Năstase

Cei doi au avut o relație de 14 ani, iar oamenii din jurul lor nu ar fi prevăzut o despărțire din partea lor. Vedeta a vorbit de multe ori despre perioada când era căsătorită cu sportivul și despre viața care i s-a schimbat radical. Amalia a povestit că se simțea pe dinafară în cercul de prieteni al soțului ei.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Amalia Năstase a dezvăluit în ce relații este acum cu Ilie, după 12 ani de când au decis să meargă pe drumuri separate. Vedeta a adus numai cuvinte de laudă la adresa fostului partener, susținând în primul rând că este un tată minunat pentru fetele lor, pe care le răsfață așa cum știe mai bine.

„Cine nu e cu Ilie în relații bune?! El e un om extrordinar. Iubește fetele, se văd mereu, le-a făcut cadou două apartamente la mare, pe el n-ai cum să te superi vreodată. E un tată pentru fete extraordinar, se iubesc foarte mult”, a spus ea la Antena Stars.

Ilie Năstase, cadouri de lux pentru fiicele lui

Amalia și Ilie Năstase au împreună două fiice, Emma și Alessia, pe care fanii le cunosc deja. Vedeta postează des imagini cu fetele ei, fie din vacanțele pe care le petrec împreună, fie de acasă. Ba mai mult, Amalia este foarte fericită pentru relația dintre fete și tatăl lor, care le acordă cea mai mare grijă și nu îi scapă nimic.

Potrivit declarațiilor sale, fostul tenismen le-a făcut cadouri de vis fetelor sale de 16, respectiv 18 ani. Acesta le-a cumpărat două apartamente pe litoral, unde își pot petrece vara fără griji. Relația dintre copii și părinți este una cât se poate de bună, iar Amalia și Ilie se înțeleg de minune în ciuda faptului că nu mai formează un cuplu.

Citește și:
Victoria Beckham a dezvăluit care este secretul căsniciei ei cu David Beckham

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people