Andreea Berecleanu, imagini inedite alături de familia ei, în vacanța din Spania

Andreea Berecleanu a plecat într-o vacanță de vis alături de fiul și soțul ei, în Spania.

Andreea Berecleanu se bucură din plin alături de timpul petrecut cu familia și ce poate fi mai frumos decât o vacanță de vis în Spania împreună cu cei dragi? Prezentatoarea TV a împărtășit cu fanii de pe internet imagini inedite din locurile superbe pe care le-a vizitat, dar și fotografii de colecție alături de fiul și soțul ei.

Deși este în vacanță cu familia, prezentatoarea de știri nu și-a neglijat comunitatea de fani de pe rețelele de socializare și a împărtășit imagini cu locurile de vis pe care le-a văzut în Bilbao. Cu toate acestea, fotografiile de colecție cu fiul ei, Petru, și soțul său, Constantin, au fost cele mai apreciate de internauți.

Andreea Berecleanu a plecat în vacanță cu familia

De asemenea, vedeta le-a transmis un mesaj utilizatorilor, în care le-a povestit cum a decurs prima zi de vacanță. Deși timpul nu îi permite să stea foarte mult pe internet, Andreea a spus că face tot posibilul pentru a ține legătura cu fanii. Un prim obiectiv pe care l-a vizitat a fost Muzeul Guggenheim de care a fost absolut fascinată. În ciuda temperaturilor toride, vedeta și familia ei încearcă să se bucure cât mai mult de atracțiile locale.

„Prima zi de vacanță. Ca de obicei, vă țin la curent cât de mult îmi permite timpul. Nu glumesc, știți bine că așa mi se întâmplă în vacanțe, imi e cel mai greu sa țin legatura cu voi. Asadar, Bilbao, pentru prima data. Muzeul Guggenheim ne-a cucerit pe loc. Prima data prin arhitectura clădirii, apoi prin expozitii. O zi întreagă peste tot, pe la ora 14 erau 43 de grade, la ora 17 erau 45 de grade. Cred că de mâine începem să ne obișnuim și cu asta”, povestește prezentatoarea, citată de OK Magazine.

Ce relație are vedeta cu cei doi copii

Deși este în vacanță fără fiica sa, Eva, Andreea Berecleanu și Eva au o relație foarte apropiată. Andreea Berecleanu a vorbit într-un interviu pentru VIVA! despre relația pe care o are cu cei doi copii. În timp ce Eva studiază la facultate în Londra și este curtată de agențiile de modeling, Petru este interesat și el să își continue studiile în străinătate.

„A fost curtată de agenții internaționale importante. Nu a vrut încă să meargă pe această direcție decât ocazional. Ce știu însă este că ar avea șanse inclusiv într-o zonă de advertising. În acest moment, focusul ei este pe studiu și facultate. Evident, cu tot ce înseamnă și partea de relaxare specifică vârstei, care aduce un echilibru.

„Acum nu mai sunt atât de sigură că Petru va vrea să studieze în țară. Dar nu pentru că nu ar avea încredere în facultățile de aici, ci pentru că vrea să cunoască și alt mediu, să aibă ocazia unei alte experiențe. Însă mai sunt doi ani până vom lua această decizie”, a spus Andreea Berecleanu. 

Citește și:
E mai simplu să cerem mai mult de la femei: despre întâlnirea dintre Carmen Iohannis și Dr. Jill Biden

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people