Andreea Berecleanu, despre procesul pierdut cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu: „Nu mă interesează”

După nouă ani de când au divorțat, Andreea Berecleanu a pierdut un proces cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu.

Andreea Berecleanu, despre procesul pierdut cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu: "Nu mă interesează"

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au format un cuplu timp de mai mulți ani. Au prezentat împreună știrile PRO TV sau Observatorul de la Antena 1, începând din 1996, și până în 2010. Au divorțat în 2013, după o căsnicie care a durat 15 ani, și au împreună doi copii, pe Eva și Petru.

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au mai avut o serie de procese, de când au mers pe drumuri separate, majoritatea fiind legate de partajul bunurilor comune din timpul căsătoriei și pensia alimentară pe care fostul soț al prezentatoarei trebuia să o plătească pentru cei doi copii.

Conform fanatik.ro, cel mai recent proces dintre Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu a avut ca obiect partajul bunurilor comune și lichidarea regimului matrimonial dintre cei doi. Potrivit minutei instanței de la Judecătoria Sectorului 1 din București, cererea făcută de Andreea Berecleanu a fost respinsă, iar prezentatoarea TV nu a primit nici măcar banii pentru cheltuielile de judecată.

Aceeași sursă citată anterior informează faptul că partajul celor doi ar fi fost încurcat de firma pe care o aveau împreună în timpul căsniciei.

„Respinge cererea principală, ca prescrisă. Respinge cererea reconvenţională, ca neîntemeiată. Respinge capătul subsidiar al cererii principale, ca rămas fără obiect. Respinge cererile de acordare a cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiate”, au decis magistrații.

Andreea Berecleanu a fost contactată de către FANATIK și a declarat că nu știa faptul că procesul a ajuns la final. De asemenea, nu știa nici de decizia magistraților, care a fost în favoarea lui Andrei Zaharescu, fostul ei soț.

„Nu știam (că s-a dat sentința, n. red.), probabil trebuie să mă informeze avocatul. Dar nu mă interesează. A trecut prea mult timp, probabil de aceea s-a prescris. Lucrurile s-au schimbat de atunci, viața s-a schimbat, de aceea nici nu am urmărit subiectul, se ocupă avocații”, a spus Andreea Berecleanu pentru fanatik.ro. 

Atât Andreea Berecleanu, cât și Andrei Zaharescu s-au implicat în alte relații după divorț. Prezentatoarea de la Prima TV s-a căsătorit în 2016 cu Constantin Stan.

Fostul soț al Andreei Berecleanu, Andrei Zaharescu, a fost numit în anul 2013 consul general al României la Cape Town, în Africa de Sud. Și-a refăcut viața și este căsătorit cu Cosmina Ionescu, care este avocată și alături de care are și un copil.

Citește și:
Fiica lui Teo Trandafir a împlinit 18 ani! Ce urare emoționantă a primit Maia de la mama sa: „18 ani de fericire'

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people