Care este motivul pentru care soțul Andreei Berecleanu, Constantin Stan, poartă la gât verigheta

Andreea Berecleanu a dezvăluit motivul pentru care soțul ei, Constantin Stan, nu poartă pe deget verigheta.

Care este motivul pentru care soțul Andreei Berecleanu, Constantin Stan, poartă la gât verigheta

Andreea Berecleanu și Constantin Stan trăiesc de câțiva ani o poveste de dragoste și s-au căsătorit în 2016. Prezentatoarea de la Prima TV a mai fost căsătorită în trecut cu Andrei Zaharescu. Au divorțat în 2013 și au împreună doi copii, pe Eva și Petru. 

Andreea Berecleanu a vorbit într-un interviu pentru unica.ro despre relația pe care o are cu soțul ei, Constantin Stan. Cu ocazia asta, prezentatoarea TV a dezvăluit care este motivul pentru care partenerul ei de viață poartă verigheta la gât, și nu pe deget. 

„Verigheta este ascunsă între celelalte inele, mai bine zis protejată de ele. Pentru că are o poveste frumoasă și personală și bijuteria în sine este extrem de delicată. Are greutatea și grosimea firului de iarbă, este cea mai ușoară verighetă din lume. Soțul meu o poartă la gât dintotdeauna, asta pentru că ar fi expusă unei eventuale pierderi din cauza profesiei lui. În plus, așa o simte cel mai bine, cel mai aproape de suflet. Inelul de logodnă este un inel vechi cu smarald, de asemenea cu o poveste specială între mine și soțul meu. Așa e viața noastră în permanență, formată din surprize, revelații, destin.”

Andreea Berecleanu a punctat faptul că în cazul lor nu există anumite secrete când vine vorba de căsnicia lor fericită. 

„Îmi doresc să fie de durată, evident! Asta înseamnă să fim amândoi sănătoși! Dar cred că mai importantă este potrivirea. Mulți au relații de durată fără a avea nimic în comun. Știu, pare un paradox, dar e o realitate tristă. La fel cum cunosc căsnicii de peste 50 de ani care funcționează superb, acolo unde este dragoste. În ceea ce ne privește, nu e un secret, e vorba doar de felul în care ne privim, în care ne vorbim, în care ne dorim o viață împreună. Suntem mereu conectați, chiar și atunci când suntem la distanță. Ne simțim chiar și când nu putem comunica. Este o uniune totală”, a adăugat Andreea Berecleanu pentru unica.ro. 

Constantin Stan, soțul Andreei Berecleanu, este fondatorul unei clinici în domeniul esteticii și e cunoscut pentru inovațiile pe care le-a adus domeniului, de la noi instrumente folosite în practica sa, la proceduri noi la granița dintre frumusețe și sănătate. Andreea Berecleanu își ajută frecvent partenerul când vine vorba de promovarea legată de activitățile sale profesionale.

Citește și:
Ce planuri are Alina Sorescu, după ce a anunțat că divorțează de designerul Alexandru Ciucu: „În curând…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people