Andreea Berecleanu a plecat de la Antena 1 cu doi ani în urmă. Regretă acum știrista decizia?

Andreea Berecleanu a plecat de la postul de televiziune Antena 1 în urmă cu doi ani, după 17 ani dedicați știrilor canalului. Regretă prezentatoarea decizia?

Andreea Berecleanu a plecat de la Antena 1 cu doi ani în urmă. Regretă acum știrista decizia?

Andreea Berecleanu a plecat de la Antena 1 în urmă cu doi ani, șocând lumea presei, dar și telespectatorii care se obișnuiseră ca, de 17 ani, aceasta să le prezinte zi de zi știrile. Demisia sa a fost însoțită de numeroase speculații, mai ales privind climatul politic al momentului respectiv și modul în care trustul alegea să reflecte ceea ce se întâmpla pe scena politică.

După ce Berecleanu a plecat de la Antena 1, ea a și explicat motivele deciziei prin intermediul unei postări pe contul său de Instagram, unde este urmărită de aproape 400.000 de oameni. Textul postat de știristă sugera prezența unor constrângeri în viața sa profesională.

„Am stat 17 ani în Antena 1 pentru ca nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă cât și de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca dar cred că viața trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea.”

Câteva luni după ce Andreea Berecleanu a plecat de la Antena 1, ea a anunțat că va prezenta știrile principale ale zilei pentru postul Prima TV, aflat la acea vreme în plin proiect de relansare, și unde rămâne și până acum. Într-un interviu recent acordat site-ului Playtech, prezentatoarea TV a fost întrebată dacă regretă decizia de a pleca de la locul său de muncă. Iată răspunsul său.

„Omul sfințește locul în orice domeniu, iar telespectatorii simt asta. Cei care sunt obișnuiți cu imaginea de atâția ani, îți și scriu lucrul ăsta. Sunt colegi care-mi spun ‘Am crescut cu cei de la televizor’. Atunci când auzi, îți dai seama că au trecut atâția ani și e normal. În general, nu am regrete, fac în așa fel alegerile încât să nu am. Evident că exista o zonă de risc, dar alegerile mele sunt asumate întotdeauna”.

Citește și:
Naomi Hedman, partenera lui Florin Ristei, dezvăluie cum s-a adaptat în România

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people