Andreea Berecleanu dezvăluie secretele siluetei sale: „Încerc să fiu selectivă”

Andreea Berecleanu a povestit cum reușește să se mențină în formă și care sunt secretele siluetei sale.

Andreea Berecleanu dezvăluie secretele siluetei sale: "Încerc să fiu selectivă"

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Vedeta este apreciată de către fani pentru felul în care își menține silueta și mulți sunt curioși să afle care sunt secretele și trucurile la care apelează. 

Andreea Berecleanu impresionează de fiecare dată când apare la un eveniment public, iar persoanele care o admiră sunt dornice să știe pașii pe care îi urmează pentru a se menține în formă. Într-un interviu pentru ciao.ro, prezentatoarea de la Prima TV în vârstă de 47 a dezvăluit cum reușește să se întrețină.

„Cred că o stare de bine interioară care se reflectă în exterior. O mulțumire, o mulțumire sufletească, o mulțumire a vieții de familie, a faptului că am oamenii dragi alături, că pot să fac bine chiar și fără să-mi fie solicitat binele. Nu știu dacă este un secret, așa ar trebui să fim toți dacă putem să fim.”

Andreea Berecleanu a fost întrebată dacă urmează o anumită dietă și dacă practică sport, iar prezentatoarea a răspuns ce anume face pentru a scăpa de kilogramele în plus. 

„Atunci când împlinesc un număr de kilograme, adică mai mult de 3-4 kilograme, intru într-un fel de alarmă și încerc să nu mai mănânc seara sau să nu mai mănânc dulciuri și carbohidrați. Dar în rest nu țin dietă pentru că îmi place mâncarea, încerc să fiu selectivă, bineînțeles, pentru că, după 40 de ani, trebuie să avem mai multă grijă, dar în general mănânc de toate”, a adăugat Andreea Berecleanu pentru sursa menționată anterior. 

În ceea ce privește viața personală, Andreea Berecleanu formează un cuplu cu Constantin Stan. Cei doi s-au căsătorit în 2016. Prezentatoarea TV a mai fost căsătorită în trecut cu Andrei Zaharescu. Au divorțat în 2013 și au împreună doi copii, pe Eva și Petru. 

Citește și:
Augustin Viziru, declarații emoționante despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit tată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people