Andreea Berecleanu, confesiuni despre cei doi copii. Cum se înțelege cu Eva și Petru

Andreea Berecleanu a vorbit cu sinceritate despre cei doi copii, Eva și Petru. Cum este prezentatoarea TV în rolul de mamă?

Andreea Berecleanu, confesiuni despre cei doi copii. Cum se înțelege cu Eva și Petru

Andreea Berecleanu are o relație extrem de apropiată cu cei doi copii, Eva și Petru, pe care îi are alături de fostul ei soț, Andrei Zaharescu. Cei doi au divorțat în 2013, după o căsătorie care a durat 15 ani, iar prezentatoarea TV trăiește în prezent o poveste de dragoste alături de Constantin Stan. 

Andreea Berecleanu a vorbit într-un interviu pentru VIVA! despre relația pe care o are cu cei doi copii. În ceea ce o privește pe Eva, prezentatoarea de la Prima TV a povestit că ea a cochetat o vreme cu modelingul și că a primit oferte din partea câtorva agenții internaționale. 

„A fost curtată de agenții internaționale importante. Nu a vrut încă să meargă pe această direcție decât ocazional. Ce știu însă este că ar avea șanse inclusiv într-o zonă de advertising. În acest moment, focusul ei este pe studiu și facultate. Evident, cu tot ce înseamnă și partea de relaxare specifică vârstei, care aduce un echilibru.”

Eva a ales să studieze în Londra, iar Petru este interesat și el să își continue studiile în străinătate. 

„Acum nu mai sunt atât de sigură că Petru va vrea să studieze în țară. Dar nu pentru că nu ar avea încredere în facultățile de aici, ci pentru că vrea să cunoască și alt mediu, să aibă ocazia unei alte experiențe. Însă mai sunt doi ani până vom lua această decizie”, a spus Andreea Berecleanu. 

Întrebată dacă au existat și momente în care a fost strictă cu Eva și Petru, Andreea Berecleanu a recunoscut că a întâmpinat de mai multe ori astfel de situații. 

„Da, de multe ori le-am spus NU și le-am explicat de ce! Recent le-am spus mai puțin, poate acum câțiva ani. În prezent, nu prea îmi mai oferă ocazia de a nu fi de acord cu acțiunile și opțiunile lor. Iar ei știu deja ce nu ne place sau ce nu ne dorim și nu insistă”, a declarat Andreea Berecleanu pentru VIVA!. 

Citește și:
Decizia importantă luată de Lili Sandu. Ce a anunțat despre fiul ei

Foto: Instagram 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people