Sore, dezvăluiri despre relația cu fiica ei, după ce s-a despărțit de tatăl micuței

Sore a surprins pe toată lumea când a anunțat că s-a despărțit de partenerul ei, după o relație de 8 ani

Sore, dezvăluiri despre relația cu fiica ei, după ce s-a despărțit de tatăl micuței

Sore a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că s-a despărțit de partenerul ei, Mircea Julean, după o relație de 8 ani. Cei doi au împreună și o fetiță adorabilă, Erin, în vârstă de 6 ani și jumătate.

Sore a vorbit într-un interviu acordat recent despre relația cu fiica ei, dezvăluind și dacă aceasta a fost afectată de despărțirea care a avut loc recent.

„Am trecut și de ‘perioada Elsa’, dacă îți vine să crezi. Are 6 ani și jumătate și cumva am trecut repede peste perioada personajelor de desene animate, le-a trăit pe toate, au fost toate prințesele astea. Acum este mai mult pe seriale pentru copii, astea care au și umor pentru că ea mergând la o școală în regim britanic înțelege și vorbește engleza foarte bine și atunci râde la toate poantele astea din filme. Trec așa mândră pe lângă ea când se uită la vreun serial și îmi zic că prinde ironia, prinde sarcasmul. Ea se uită la filme în limba engleză”, a declarat Sore pentru EGO.ro.

Sore profită de fiecare moment pe care îl are pentru a-l dedica fiicei sale, fiecare declarație a sa fiind o dovadă a faptul că se consideră o mămică fericită și împlinită.

„Când mergem în vacanțe, își dorește foarte tare să o las pe ea să comande ce vrea să bea sau să mănânce. Își folosește engleza așa cu accent britanic. Dacă o vezi, este foarte drăguță. Eu nu merg la școala englezească și nu am accentul ei”, a mai declarat Sore pentru sursa citată.

„Nu sunt genul de mamă care cocoloșește, dar sunt genul de mamă care îi repetă cât de bună este, cât de iubită este, cât de puternică este și cât de frumoasă este. Pentru că este foarte frumoasă. Cred că orice copil are nevoie de validarea asta din partea părinților. Evident să nu fie exagerată și nepotrivită atunci când nu este cazul, dar este nevoie să plece cu încrederea asta”, a încheiat artista.

Sore are numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei partener de cuplu

Sore a fost invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici și a vorbit despre cum se înțelege acum cu tatăl fiicei sale, dar a făcut și unele dezvăluiri cu privire la modul în care s-au cunoscut.

„E o relație veche, de 8 ani. Eu cred că ne suntem recunoscători unul altuia pentru că avem cel mai frumos și mai bun copil. Este o recunoștință care nu poate să fie depășită de absolut niciun alt om, pe Pământul ăsta.”, a spus Sore în podcast-ul moderat de Damian Drăghici.

Cântăreața a mai dezvăluit că l-a cunoscut pe tatăl fetiței sale prin intermediul colegei și prietenei sale, Alina Eremia.

„Prin Alina Eremia – Cupidon. Serios, așa a fost. Dacă Alina nu ar fi avut o idee într-o seară, nu aș fi ajuns aici, cu Erin în brațe. Chiar îi datorez. I-am spus și de fiecare dată o să-i spun, când o să am ocazia, că îi sunt recunoscătoare. Mi-a schimbat viața cum nu se putea mai frumos”, a mărturisit Sore.

Citește și:
Ramona Bădescu, dezvăluiri despre cum s-a schimbat relația cu partenerul ei, după ce au devenit părinți

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people