Sophie Turner a avut cel mai frumos mesaj aniversar pentru Joe Jonas

Joe Jonas a împlinit 30 de ani ieri, iar soția lui, Sophie Turner, s-a gândit la un mesaj care ne-a emoționat iremediabil.

Sophie Turner a avut cel mai frumos mesaj aniversar pentru Joe Jonas

Sophie Turner a postat o fotografie cu Joe Jonas pe Insta Story, alături de mesajul: „La mulți ani dragostei mele și celui mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. @joejonas te iubesc.” Jonas Brothers se află în turneu momentan, deci Joe își va petrece ziua de naștere alături de frații lui, într-un concert pe Capital One Arena în Washington D.C.

Sophie Turner a vorbit despre modul în care Joe Jonas i-a schimbat viața. În luna mai a acestui an, actrița a vorbit cu cei de la Sunday Times și a explicat cum Joe a ajutat-o să-și prioritizeze sănătatea mintală: „Treceam prin această fază în care nu-mi era bine. El mi-a spus: Nu pot să fiu cu tine până nu începi să te iubești. Nu pot să te văd iubindu-mă pe mine mai mult decât te iubești pe tine. A însemnat mult, el spunându-mi asta. Cred că mi-a salvat viața într-un fel.”

Sophie a precizat în alte interviuri că Joe este motivul pentru care este atât de fericită în prezent: „O bună parte din fericirea mea se datorează persoanei de care m-am îndrăgostit, care mă iubește mai mult decât se iubește pe sine, și care vrea să mă vadă găsindu-mi propria fericire. Acela a fost probabil cel mai important lucru care m-a determinat să mă regăsesc și să-mi găsesc fericirea în alte lucruri în afară de actorie.”

Într-o altă fotografie postată pe Story, Sophie apare alături de Joe, în piscină. Actrița a adăugat de această dată mesajul: „Tu ești lumea mea.”

De asemenea, Sophie a menționat că nu s-a imaginat niciodată căsătorită, iar apoi l-a întâlnit pe Joe și s-a logodit foarte devreme: „Mă pregăteam să fiu singură pentru restul vieții. Cred că odată ce ai găsit persoana potrivită, știi pur și simplu. Simt că am un suflet mai înțelept decât vârsta pe care o am de fapt. Cred că am trăit suficient încât să știu. Am întâlnit suficienți băieți încât să știu – am întâlnit suficiente fete încât să știu. Nu mă simt la 22 de ani. Simt că aș avea probabil 27 sau 28.”

Citește și:
Miley Cyrus ar fi încercat să repare relația cu Liam Hemsworth

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people