Miley Cyrus ar fi încercat să repare relația cu Liam Hemsworth

Vestea separării lui Miley Cyrus de Liam Hemsworth a luat prin surprindere lumea întreaga și, deși toată lumea crede că Miley este cea vinovată, se pare că această idee este destul de greșită.

Miley Cyrus ar fi încercat să repare relația cu Liam Hemsworth

Separarea lui Miley Cyrus de Liam Hemsworth după șase luni de căsnicie a surprins întreaga lume, iar cei mai mulți oameni au considerat că Miley este de vină, din cauza interesului ei pentru femei și a imaginii pe care și-a creat-o în ultimii ani.

Liam Hemsworth a fost portretizat în ultimii ani drept bărbatul perfect, care dorea o relație stabilă și o familie cu Miley, însă potrivit unui reportaj făcut de People, lucrurile între cei doi nu au fost exact cum ne-am fi imaginat.

Publicația a vorbit cu mai mulți prieteni ai cuplului care au explicat că actorul nu este atât de matur pe cât a lasăt să se înțeleagă în public. „Toată lumea crede că Miley este problematică și imatură și iubește să petreacă, în timp ce el este un surfer liniștit, însă asta nu este chiar adevărat. Liam petrece mult cu prietenii lui, iar Miley crede că ar fi trebuit să treacă deja peste această etapă”, a declarat un prieten apropiat.

O altă sursă apropiată de Miley a dezvălit că Hemsworth nu este chiar atât de liniștit și fericit cum este arătat în presă. El este destul de complicat și poate avea schimbări de dispoziție, un lucru pe care Miley a trebuit să îl înțeleagă. „Ea l-a sprijinit în momentele în care lucrurile erau întunecate, însă este dificil. Este un lucru care a cântărit pentru Miley și relația lor. El se poate răsti la ea și urăște atenția pe care o aduc schimbările din relația lor.”

Un alt prieten apropiat al artistei a declarat pentru People că Liam s-a străduit să accepte căsnicia neconvențională pe care Miley și-a dorit-o. „El iubește că ea are propria carieră și propriile interese, însă și-ar dori o soție care să-i gătească și să stea acasă cu copiii”, a explicat acest prieten.

În plus, se pare că ipostazele în care a fost fotografiată Miley în vacanță nu sunt doar un mod prin care aceasta vrea să meargă mai departe, ci arată că artista este rănită. „Da, ea încearcă să îl provoace pe Liam, fie că vrea sau nu să recunoască, însă este rănită”, a declarat o altă sursă.

Citește și:
Liam Hemsworth vorbește despre despărțirea de Miley Cyrus

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people