Sofia Richie a trecut peste despărțirea de Scott Disick și are un nou iubit

Despărțirea dintre Sofia Richie și Scott Disick pare a fi de această dată definitivă.

Sofia Richie a trecut peste despărțirea de Scott Disick și are un nou iubit

Relația dintre Sofia Richie și Scott Disick a fost cu multe despărțiri și împăcări și a ținut mult timp prima pagină a tabloidelor în special din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi.

Sofia, în vârstă de 22 de ani, și Disick, 37 de ani, au format un cuplu timp de trei ani și primele zvonuri cu privire la despărțirea lor au apărut în luna august. Totuși, ca un fapt divers, pe contul de Instagram al Sofiei încă mai sunt numeroase fotografii în care aceasta apare alături de Disick.

Însă, Sofia Richie pare să fi trecut definitiv peste despărțire, asta dacă luăm în considerare cele mai recente imagini în care apare tânăra. Sofia a fost surprinsă de paparazzi în compania lui Matthew Morton, un cunoscut antreprenor în vârstă de 27 de ani.

Cei doi erau la un restaurant din Beverly Hills în compania mai multor prieteni și, la un moment dat, fotografii i-au surprins sărutându-se.

Matthew Morton este moștenitorul francizei Hard Rock Cafe, iar o sursă a declarat pentru Life & Style că acesta este exact opusul lui Scott Disick. „Matt obișnuia să petreacă mult, însă a reușit să își redreseze viața. Este ambițios, inteligent, iar Sofia îl consideră interesant și o sursă de inspirație”.

În ceea ce privește viața amoroasă a lui Scott Disick, cunoscut mai mult ca fostul soț al lui Kourtney Kardashian, cu care are și trei copii, se pare că întreaga familie Kardashian speră ca acesta să se împace cu fosta lui soție.

Scott Disick și Kourtney Kardashian au format un cuplu timp de 9 ani, înainte de a se despărți în 2015. Cu toate acestea ei au rămas apropiați și Scott se implică activ în creșterea copiiilor și merg împreună chiar și în vacanțe.

Citește și:
Kim Kardashian, aspru criticată pentru vacanța extravagantă organizată cu ocazia zilei sale de naștere

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people