Simona Halep s-a vaccinat împotriva coronavirusului

Simona Halep s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Aceasta a primit prima doză la Institutul Cantacuzino, după ce declarase că intenționează să se vaccineze.

Simona Halep s-a vaccinat împotriva coronavirusului

Simona Halep s-a vaccinat împotriva coronavirusului, cunoscut fiind faptul că sportiva își dorea să se vaccineze, având în vedere faptul că vaccinarea în masă va conduce la încetinirea pandemiei. Aceasta făcuse anunțul că intenționează să se vaccineze cu o lună în urmă, menționând că se va vaccina îndată ce acest lucru va fi posibil.

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, declara atunci Simona Halep, care a avut un an complicat, dat fiind că a fost și infectată cu coronavirus, din fericire dezvoltând doar o formă ușoară a bolii.

La vremea respectivă, aceasta declara: „M-am speriat, da. De la zi la zi, așteptam să se întâmple ceva rău, dar bine că nu s-a întâmplat și că am avut simptome foarte lejere. Nu e de glumă cu acest virus și cred că toată lumea trebuie să se protejeze pentru a trece cu bine peste această perioadă.”

Întoarsă de la Australian Open, unde a fost eliminată de Serena Williams, Simona Halep s-a vaccinat ca parte din programul care le permite sportivilor ce fac parte din loturile naționale ale României să se imunizeze. Campania pentru sportivi a demarat la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară Cantacuzino. Printre primii sportivi vaccinați s-au numărat cei din echipele de înot și sărituri în apă.

Nu doar Simona Halep s-a vaccinat împotriva coronavirusului, dintre sportivele de top ale României. Și gimnasta Larisa Iordache a primit prima doză de vaccin zilele trecute, alături de antrenorii săi, ea aflându-se în pregătire pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokio.

Citește și:
Leonard Miron și iubitul lui se pregătesc de căsătorie

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people