Larisa Iordache s-a vaccinat anti-Covid. Ce mesaj a transmis gimnasta?

Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva coronavirusului ca parte a campaniei de vaccinare a sportivilor din loturile naționale ale României.

Larisa Iordache s-a vaccinat anti-Covid. Ce mesaj a transmis gimnasta?

Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva coronavirusului, ca parte din campania de vaccinare a sportivilor din loturile naționale ale României, care a demarat la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Printre primii sportivi vaccinați s-au numărat cei din echipele de înot și sărituri în apă.

Larisa Iordache s-a vaccinat săptămâna aceasta, alături de lotul de gimnastică și de antrenorii Lăcrămioara şi Cristian Moldovan. Anunțul vaccinării a fost făcut de Comitetul Olimpic Român. „Larisa se află în plină pregătire pentru concursul de calificare la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, competiţia europeană de la Basel, din aprilie. Vaccinul de la finalul zilei, şi ea, şi antrenorii! Succes, Larisa! Încredere, Team Romania te aşteaptă în echipă! Tot azi au fost vaccinate persoane din staff-ul naţionalelor de fotbal şi a lotului olimpic de judo. Echipa medicală a COSR va continua să înscrie componenţii loturilor olimpice la vaccinare.”

Însă vestea că Larisa Iordache s-a vaccinat a fost semnalată și pe contul de Instagram al gimnastei. „Primul vaccin impotriva COVID19 a fost mai ușor decât credeam. Cele 15 minute au trecut , iar acum pot merge liniștită la antrenament”, a declarat aceasta într-o postare în care a pus și fotografii de la momentul vaccinării.

Larisa Iordache s-a vaccinat după ce a trecut și ea prin Covid-19 anul trecut. Aceasta s-a recuperat după boală, dar și după o accidentare la tendonul lui Ahile pe care a suferit-o la Montreal, în 2017, și în urma căreia a trecut prin trei intervenții chirurgicale. Ulterior recuperării, ea a revenit în sport, înregistrând o performanță remarcabilă: patru medalii – aur la bârnă și sol, argint la sărituri și tot argint cu echipa – la Mersin.

Citește și:
Laura Cosoi, mărturisiri inedite despre relația pe care a avut-o cu Smiley

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people