Simona Halep a fost nașă de botez pentru fiica unor prieteni apropiați

Simona Halep a fost nașă de botez pentru Ava, fiica prietenilor ei, Cosmin Hodor și Irina Antonie. Aceștia au sărbătorit și ziua de naștere a sportivei la miezul nopții.

Simona Halep a fost nașă de botez pentru fiica unor prieteni apropiați

Simona Halep a fost nașă de botez chiar cu o zi înainte de a împlini 30 de ani. Sportiva s-a căsătorit cu Toni Iuruc cu puțin timp în urmă, iar după o săptămână de miere petrecută alături de partenerul său de viață, a avut parte de câteva zile pline, lansând un nou proiect de acces la tenis, dar fiind și alături de bunii săi prieteni pentru un moment special din viața lor.

Simona Halep a fost nașă pentru micuța Ava, fiica lui Cosmin Hodor, manager sportiv, care a fost cel mai tânăr director de turneu de tenis din istoria ATP, manager al Federației Române de Tenis, dar și al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, și al actriței Irina Antonie. Cei doi au botezat-o pe fiica lor, Ava, în vârstă de 3 luni și 3 săptămâni, iar la petrecerea care a avut loc la clubul Fratelli au participat o mulțime de nume sonore din sportul românesc, precum Ilie Năstase, Gheorghe Hagi alături de fiica sa, Kira, Horia Tecău, Victor Crivoi și mulți alții.

Cornel Ilie, de la Vunk, cel care a întreținut atmosfera la petrecere, a dat vestea că Simona Halep a fost nașă și că a avut onoarea să o întâlnească și să îi cânte La mulți ani la miezul nopții, când atleta a împlinit 30 de ani.

„Aseară, la botezul Avei, fetița unor prieteni apropiați, doi oameni extraordinari, Irina Antonie și Cosmin Hodor, am avut bucuria si emoția copilului care-și întâlnește unul dintre idoli, pe Simona Halep, nașa celei mici… Cu atât mai mare mi-a fost bucuria să îi pot cânta La Mulți Ani la miezul nopții, când Simona a împlinit 30 de ani. Și, așa cum am înțeles acum o vreme, cred că cea mai frumoasă urare de ziua cuiva este să îi spui ‘Mulțumesc!’.Pentru tot ce aduce acea persoană în viața ta, direct sau indirect. Mulțumesc, Simona!”, a scris el.

Citește și:
Marisa Paloma s-a vaccinat, însărcinată în ultimul trimestru, și a fost atacată dur de fanii din online

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people