Alessia Năstase, fiica cea mare a Amaliei și a lui Ilie Năstase, a împlinit 18 ani

Alessia Năstase, fiica cea mare din mariajul lui Ilie cu Amalia Năstase, a împlinit 18 ani. Cum a sărbătorit și ce planuri de viitor are aceasta?

Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase (75 de ani) din căsnicia cu Amalia Teodorescu, a împlinit 18 ani. Alessia este prima fiică a cuplului, alături de Emma, iar cele două adolescente locuiesc acum cu mama lor și cu noul partener al acesteia, Răzvan, dar și cu copilul celor doi.

La împlinirea majoratului, Alessia Năstase a fost sărbătorită de familie și de prieteni chiar în grădina casei lor, acolo unde Amalia i-a organizat o petrecere. Curtea a fost umplută cu baloane colorate, hamace și lampioane, dar a fost improvizat și un bar și un desk pentru DJ, astfel încât Alessia să aibă parte de o petrecere în aer liber în toată regula.

Alessia Năstase a absolvit în iunie liceul privat Mark Twain International School. La doar 18 ani, ea a decis că va urma deja calea artelor, după ce a încercat o vreme să joace tenis. Pasionată de acest sport, o preocupare probabil moștenită de la celebrul său tată, Alessia și-a tatuat imaginea acestuia, stilizat, ținând în mâini o rachetă de tenis și o umbrelă. Schița tatuajului, de altfel, a fost realizată chiar de ea.

Alessia Năstase a început să deseneze încă de la vârsta de 4 ani, iar preocuparea i-a fost, între timp, răsplătită. Ea a fost admisă la celebrul institut de design Parsons, unde a primit și o bursă, și unde va studia Artă, media și tehnologie.

Alessia a susținut anul acesta examenul de bacalaureat: „Am plâns de fericire astăzi pentru iubita mea, Alessia Năstase. Suntem enorm de mândri de tine pentru că ai reușit să arăți o mică parte din sufletul tău frumos și ai impresionat pe toată lumea arătând că un suflet timid de adolescent poate să aibă o forță extraordinară atunci când se exprimă prin artă. Aș vrea să te vezi prin ochii noștri, cei care te iubim, și să vezi ce putere ai și cât de frumoasă ești. Îți mulțumește mama pentru tot ce ești!”, scria la acel moment Amalia Năstase.

Citește și:
Răspunsul lui Cătălin Măruță la mesajele în care Mihai Bendeac îl acuza de hărțuire

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people