Scarlett Johansson aduce în discuție moartea tragică a Prințesei Diana, după ce a trecut printr-un incident înfricoșător cu paparazzi

Într-o nouă declarație, Scarlett Johansson spune că, dacă legile în ceea ce privește abordarea celebrităților de către fotografi nu se schimbă, s-ar putea întâmpla o altă tragedie, similară celei prin care a trecut Prințesa Diana.

Scarlett Johansson aduce în discuție moartea tragică a Prințesei Diana, după ce a trecut printr-un incident înfricoșător cu paparazzi

Scarlett Johansson adresează problema paparazzilor insistenți și agresivi, explicând că atitudinea și comportamentul lor pun în pericol atât celebritățile pe care le urmăresc, cât și pe ceilalți cetățeni.

„Paparazzi depășesc foarte multe limite pentru a urmări și a hărțui persoanele pe care le fotografiază. Chiar și după moartea tragică a Prințesei Diana, legile nu au fost deloc schimbate pentru a proteja oamenii de paparazzi. Mulți fotografi au cazier și vor face orice doar ca să obțină o fotografie. Ieri, după ce am plecat din emisiunea Jimmy Kimmel Show, am fost urmărită de cinci mașini cu geamuri fumurii, pline de bărbați, trecând pe lumina roșie de la semafor și punându-i pe ceilalți șoferi în pericol, doar pentru a mă urmări pentru a vedea unde locuiesc, pentru a mă urmări atât pe mine cât și pe fiica mea pe toată durata șederii„, și-a exprimat actrița nemulțumirea, apelând la înțelegere și la speranța că se vor produce, totuși, niște schimbări.

„Paparazzi pun viețile oamenilor în pericol, doar pentru a sta zile în șir în vecinătate, în mașini cu geamuri fumurii, încercând să mă urmărească la locul de joacă și să-mi fotografieze copilul și copiii celorlalți părinți. După incidentul de ieri, am simțit că este misiunea mea ca cetățean îngrijorat care a fost abordat în mod periculos de aceste persoane. Îi încurajez pe cei care trec prin situații similare să meargă la poliție„, a continuat Scarlett.

„Femeile din Statele Unite sunt urmărite, hărțuite și trăiesc cu un sentiment de teamă, iar o lege universală care să se adreseze urmăririi ar trebui să se regăsească printre conversațiile autorităților. Până când autoritățile vor considera că paparazzi sunt periculoși, va fi doar o chestiune de timp până când o altă persoană va fi rănită sau ucisă, precum Prințesa Diana”, a adăugat Scarlett.

Diana, Prințesa de Wales, se afla într-o mașină ce conducea printr-un tunel din Paris în momentul în care o mașină cu paparazzi a încercat să-i facă poze, ajungând, în mod tragic, să producă un accident. Atât Prințesa Diana, cât și ceilalți doi bărbați care se aflau în mașină, Dodi Fayed și șoferul lor, Henri Paul, au murit din cauza rănilor.

Citește și:
Dovada că tatăl lui Meghan Markle încearcă să recâștige încrederea fiicei sale

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people