Sarah Jessica Parker a creat o linie pret-a-porter, foarte accesibilă, de rochii de mireasă!

Cine altcineva decât Carrie Bradshaw să creeze rochia perfectă pentru mireasa netradițională?

Sarah Jessica Parker, cea pe care o cunoști drept iconica Carrie Bradshaw din serialul de succes „Sex And The City', și-a „încercat mâna' de designer în ceea ce privește o linie de rochii de mireasă netradițională, pret-a-porter – și trebuie să recunoaștem că i-a ieșit extraordinar de bine!

Până la urmă, nu există persoană mai potrivită decât Sarah Jessica Parker pentru a crea rochii de mireasă inedite, având în vedere că ea însăși a purtat la nunta ei o rochie neagră, iar la cea din „Sex And The City' o superbă rochie Vivienne Westwood cu o… pasăre pe cap!

Sarah Jessica Parker cu brand-ul său fashion, SJP Collection, a realizat un parteneriat cu brand-ul Gilt și lansează, chiar astăzi, această linie de rochii de mireasă! În plus, Gilt a creat și 15 perechi de pantofi care sa completeze colecția.

Prețurile rochiilor și ale salopetelor sunt extrem de accesibile pentru niște ținute de mireasă, variind între 295 de dolari din 2.395 de dolari.

„Colaborarea cu Gilt pentru prima mea linie bridal ready-to-wear a fost o oportunitate pe care nu o puteam refuza… a fost foarte distractiv să mă joc cu culorile, materialele și detaliile pentru a crea piese unice pentru toate tipurile de mirese', a declarat Sarah Jessica Parker în comunicatul de presă.

Răsfoiește galeria noastră pentru a vedea câteva dintre cele mai frumoase modele de rochii de mireasă din colecția lui Sarah Jessica Parker!

Citeste si:
Aidan, iubitul lui Carrie Bradshaw în Sex & the City', este acum de nerecunoscut

Foto: SJP by Sarah Jessica Parker Bridal, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people